Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Celulit: Elancyl vs. Vichy

Celulit: Elancyl vs. Vichy

Živjo!

Zanimajo me vaše izkušnje glede:

– Elancyl –> Chrono-Actif (izdelek naj bi upošteval biološki ritem in deloval 24 ur, rezultati po 14. dneh) Dnevna ampula naj bi odstranjevala maščobe, nočna pa preprečevala nastajanje zalog in spodbujala čiščenje tkiv.

in kako je z Vichy Liposyne?

Oba izdelka sta cenovno približno enaka in me res zanima, za katerega se naj odločim.

Barbara

Če imaš trdovraten celulit (to je 3. in 4. stopnje), ti bo stanje malenkost omilil novi Vichy Liposyne. A le, dokler ga boš uporabljala. Kak teden po uporabi koža ni več tako lepo napeta in zglajena.

Elancyl: bolj metanje denarja stran ko ne. Če imaš bolj edemičen celulit (nakopičeno tekočino), bo naredil denažo in kasneje bo videz pomarančne kože še bolj opazen. Sicer lepo diši, nanašanje je enostavno, a to je čisto nepomembno, ker zaželjenega učinka ni. Žal.

Če si če mlada, lahko veliko sedaj narediš: športaj, migaj, pij veliko tekočine, uravnoteženo se prehranjuj – pomaga savnanje, knajpanje (izmenično tuširanje s toplo-hladno vodo, saj dodobra prekrvavi kožo, pospeši se cirkulacija in s tem odpravljanje strupov iz organizma), izogibaj se pretiranega sedanja, sploh prekrižanih nog, ne nosi tesnih oblačil. Ni vse v kremicah & Co….

lp,

Brina

strinjam se z Brino.
Veliko miganja,vode,pravilna prehrana,kot pika na i pa seveda super kremica.Jaz imam Vichy Liposyne in se zaenkrat dobro obnese.

koliko pa stane ta krema od vichy? Pa jo imaš lahko za en mesec al je bolj majhna flaška?

a si že slekla nagubano kožo?:))))

Meni je sla reklama od vichy-ja tako na živce, da sem si kupila Elancyl. Kmalu bo 14 dni in celulit se vidi le še, če kožo zelo stisnem. Sem zelo zadovoljna. Verjetno si bom naredila še 14 dnevno kuro, da ga čisto spravim stran. Veliko uspeha vsem.

Pa mi poveste prosim kakšna je cena tega Elancyla.

Lep pozdrav,

stane okrog 26 EUR!!

lP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close