Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhanček v nosu

uhanček v nosu

Ojla!
No nisem več najstnica(28- mamica), pa me vseeno mika da bi si dala uhanček v nos. Kaj mi svetujete da ali ne. Pomagajte mi prosim pri odločitvi!

jaz sem ZA!

ni to že malo out?

Neokusno.
Daj si ga v ščegetavček, takega z brušenim diamantom(ampak potem ni več garancije na kondom).

Jaz sem za.

Jaz sem ga danes dala ven, ker se mi že od kar sem ga dala notri ni zacelilo, zdaj se mi je pa še zagnojilo. Telo mi ga očitno ne sprejme, imela pa sem uhanček iz kirurškega jekla. Ful mi je žal, ker pride v nosu zelo lepo.

Moje prijateljice pa ga imajo pa nimajo nobenega problema, tako da ti ga priporočam.

Lp, Z.

Jaz sem si ga tudi dala pri 26 letih. Na začetku je malo trajalo, da se je zacelilo, zdaj pa nimam z njim nobenih težav. Je pa fajn, da ti to naredijo z iglo in nekdo, ki zadeve razkuži in ne tisto pištolco, ki se uporablja za luknjanje ušes.

če ti je všeč, ti kar pogumno 🙂

Meni je lepo videti uhanček v nosu.

elaine ali ga imaš ti v ščegetavčku da si tako poučena o teh stvareh?

Stvar okusa. Meni je uhan v nosu nekaj najgršega.

Meni je všeč, a ga sama nimam. Všeč mi je tudi na popku – a ne na mojem:))

Tud jest nisem več najstnica, pa tud mamica sem, pa sem si ga dala ko sem bla stara 30. Na veliko zgražanje nekaterih. Je pač stvar okusa. Men je všeč, za druge me pa ne zanima.
Tko, da jest sem za.

Če je tebi všeč, si ga daj. Nehaj se obremenjevati z drugimi, saj si dovolj stara, da bi se lahko požvižgala na tuja mnenja.

če ti je všeč in si to želiš si ga daj, potem si samo redno razkužuj, v lekarni dobiš medicinski alkohol. Glede igle in pištolice, pištolica manj boli, hitreje je konc pa bistveno ceneje, luknja je pa ista:D tako da ni potrebe po kompliciranju. Lepo ga nosi:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close