Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rada bi imela gladke noge

Rada bi imela gladke noge

Zanima me, kako vam uspe imeti ves čas gladke noge. Meni nikakor ne uspe – če hodim na voskanje, je kar nekaj dlak zunaj že po 5 dneh, potem pa sledi dolgo čakanje vsaj 14 dni, da toliko zrastejo, da so primerne za ponovno voskanje. Vmes pa katastrofa. Podobna slika je z depilatorjem (silk epil) če bolečine čisto odmislim – mukotrpen dolgotrajen postopek, potem pa še morje vraščenih dlak, tako da imam praktično vse noge ves čas pikaste- polne ranic od vraščanja. Ma ne najdem ene pametne metode, ko pa gledam naokrog, pa imajo vse lepe gladke noge brez vseh ranic, dlak… POletje pa že tu! Prosim, povejte, kako ta problem rešujete ve.Naj še povem, da imam dlačic po celih nogah kar precej.Najlepša hvala za kakršen koli nasvet.

jaz se brijem vsak drugi dan… uporabljam od gillete mach 3 in moško peno sensitiv…. kar mojemu ukradem….nimam nobenih težav

zelo lepa noga pa pride, če si je ne briješ na dva dni ane, recimo 3 ali 4 dan, brrr, ježek;)), tega jaz ne maram, to bom, ko bom stara in se ne mogla vec enkrat tedensko lepo depilirat z epilatorjem.

s silk epilom si jih pulim 2 do 2 krat na teden, vsako jutro pri tuširanju si noge zdrgnem s sisalovo rokavico in vraščenih dlak ni

1 do 2 krat na teden sem mislila 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close