Poletni parfum
To je pa približno tako povedano, kot bi bili tudi ljudje, ki uporabljamo ostale parfume oz. ki NE UPORABLJAMO “jil sunder-sun”, ali pa light blue-dolce gabanna, pa limited edition od ck-summer 2005″ (hm, hm, zelo ozek izobr, kar je res, je le res ….) ČISTI PODEN ???? Ne vem, jaz uporabljam druge, pa se nimam za PODEN !?:-))))
Ja, kar nekaj jih uporabljam, vsakega malo časa, da se jih ne naveličam:
– Eden (uporabljam le vodico in spray, ker je parfum občutno premočan, vonj pa ima zelo osvežilen, prav poletni … če boš poizkusila, poizkusi najprej spray);
– Bvlgari
– Trezor
– Angel
– Kenzo
– LightBlue (D&G)
– Opium
Hčerka je dobil v dar Lacoste in neki zeleno vodico, ki diši zelo zelo osvežilno, poletno, pa ne vem imena.
V Ljubljani imajo v Leclercu (če se ne motim) eno full dobro parfumerijo, kjer so dobre trgovke (znajo svetovati in imajo dobro poznavanje parfumov).
“poleti ze nekaj let prisegam na jil sunder-sun, ali pa light blue-dolce gabanna…zakon mi je bil tudi limited edition od ck-summer2005 ( vsi ostali so podn)…”
Dokaj normalno sem skušala zdaj prebrati tvojo razlago v zvezi s tem, kaj od parfumov ti je všeč in kaj ne, pa še vedno vidim le to, kar sem razumela.
Ma ja, saj … tudi jaz imam rada parfume in kot si dejala, vsake “oči in vsak nos” se razlikujeta, zato se tudi naš spekter vsega, kar nam je všeč, tako zelo razlikuje. Ne želim prepira, ampak tisti tvoj “poden” me je pa vseeno malo zmotil. Kako le je lahko “parfum”, res pravi parfum …. poden ??? To, nič drugega. Sicer pa, stvar okusa, ane. Meni so všeč taki, tebi drugačni, uboga mojčica pa zdaj ne bo vedela, za kaj naj se odloči. PO moje je najbolje, če dobi svetovalko, ji pove, česa si želi in … najbrž bo enkrat po daljšem času prišla do svojega favorita… :-)))) Itak se za parfum ne moreš odločiti na en dva tri !
Forum je zaprt za komentiranje.