Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sponzoriranje obleke

sponzoriranje obleke

Pozdravljeni,
Zanima me, če mi lahko kdo da kakšno info kakšnega butika oz. kreatorja, ki bi posodil obleko za en nastop na festivalu-poleti (petje).
Hvala

Miki kreatorjev je zelo veliko pri nas na žalost nimam od vseh kontakte.Lahko jih naštejem nekaj in se potrudite dobiti njihove kontakte.Barbara Plavec,Zoran Garevski.Sanja Grcić,Alan Hranitelj,monika Lorber,Urška Drofenik,Nataša Peršuh,Maja Ferme,ErikMaj&Matjaž…….. in še bi lahko naštevala.Pokličite me in vam lahko posredujem nekaj telefonskih številk.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Hvala sem si zapisala vsa imena, bom vas poklicala.

P.s. Zanima me ali veste, se na teh festivalih npr. melod.morja in sonca itd… tam poskrbi za makeup? Npr.kot na tv. Ali moraš sam prej skočit kam oz.se sam našminkat? Mal je bedno če prideš od daleč in greš v kak kozmetični salon, da te našminkanjo in potem cel dan čakat takole:-), še posebej če traje nek festival 2 dni.
No če veste kaj več v zvezi s tem.

Za nastope nas navadno najamejo nastopajoči – tako, da jih naličimo v Ljubljani ali gremo z njimi na nastop – če vas zanimajo cene me lahko kontaktirate na moj osebni e-mail.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close