Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zanima me…

Zanima me…

Kakšna je razlika med resasti striženjem in točkovnim striženjem in katera tehnika je najbolj primerna za tanke lase…

Najlepša hvala za odgovor…

LP!:)

Spoštovana Fiona.
Za vše tenke lase priporočam ti. ”topo” – ravno striženje. Lahko tuni plitvo ”točkovno” striženje. ”vaši lasje morajo izgledati polni, saj tenki lasje, če niso valoviti ali kodrasti, ne delujejo gosto -volumenozno. rešitev je tudi ”trajna ondulacija” na večje navijalke, za pridobivanje voljumna. Je zelo trendy.
Veliko volumna vam želim v laseh.
Stevo Pavlovič

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Najlepša hvala za to razlago tehnik striženja.Imam tanke kratke lase,vendar kodraste.Zadnič me je frizerka ustrigla točkovno in moja frizura je lepša na pogled in manj dela imam z njo,kot prej ,ko me je strigla topo.Pri topem striženju sem dobila preveč volumna in potem sem imela na glavi tako “bunko”,če se nisem strigla 1x na mesec.
Kakšna pa je razlika med točkovnim in topim striženejm.No,topo striženje je ravno striženje…kakšno pa je točkovno??
Lep dan,Fiona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close