Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problem s kožo

problem s kožo

Moja prijateljica ima blazne probleme z mastno kožo, polno mozoljčkov in ogrcov. Prosim svetujte, kaj naj uporablja. Stara je 24 let. Jaz ji ne morem pomagati, ker sem komaj našla primerno nego za mojo občutljivo, suho kožo.

Suzuki,vaši prijateljici bi svetovala da gre nujno do kozmetičarke.Potrebno je narediti dobro nego obraza,kozmetičarka bo tudi svetovala katera krema je primerna za njen tip kože,kajti tako napamet je zelo teško svetovati.Nisem kozmetičarka ampak se spomnim še iz šole in tudi kot vizažist moram znati analizirati kožo.Vedno se držim pravila,ko mi pride bodoča nevesta na posvet ji svetujem da najprej obišče kozmetičarko,kajti na lepo negovani koži je potem tudi make up videti zelo lepo.Odsvetovala bi raznorazna sredstva proti mazoljem saj zelo izsušijo povrhnjico.

Lep dan želim obema

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close