Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style moje nove obrvi

moje nove obrvi

No punce pa da ne bo slišati kot neka reklama vam zaupam da sem bila 15 let prepričana da si sama dobro oblikujem obrvi.Ker sem hotela probati kako to izgleda ko ti jih uredi profesionalni vizažist sem si jih puščala dober mesec.Naročila sem se pri ga. Branki in sem več kot zadovoljna.Ujela mi je pravo obliko in končni ekfekt je noro dober.Navdušena sem nad svojimi “novimi ” obrvmi in jo toplo priporočam prav vsem.
Vam Branka pa še enkrat hvala nad profesionalnostjo.

Majo,hvala za tako lepo in iskreno pohvalo,moram pa povedat,da sta bili tudi vidve super.

Lepe praznike želim
Branka P.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Tudi jaz sem se pravkar vrnila iz salona, kjer mi je Branka uredila obrvi in predvsem svetovala, kako lahko sam povsem preprosto poskrbiš za lepo obliko obrvi.
Definitivno se bom tja še vrnila, ker je prijazno vzdušje in profesionalen pristop do stranke.

LP!

Pika

sem gledala na internetno stran – ali se lahko naročiš samo na oblikovanje obrvi (imajo napisano samo tečaje ličenja), pa mi nekjaurni tečaj res ne znese.

Seveda lahko, jaz sem šla samo na oblikovanje obrvi. Pokliči Branko in se zmeni.
Je pa res, da ni veliko vizažistk, ki bi “samo” populile obrvi, ponavadi bi rade kpl make-up.
No, pri Branki k sreči ni tako 🙂

LP

hvala za dogovor – jo bom poklicala za naslednji teden (ta teden sbom v službi po 12 ur, torej ne bo šlo)
se že veselim, da bom imela spet “normalne ” obrvi, ker imam zdaj nekam čudne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close