Vrtnično olje
Mama mi je pred časom prinesla iz Maroka neko olje (pravi, da je bilo kar drago); domnevam, da gre za olje iz maroških vrtnic. Ali katera od vas ve, kje še dobiti takšno reč? (Tistega podjetja ne najdem nikjer na spletu.)
Stvar je fenomenalna in skorajda ne morem več živeti brez nje, čeprav jo uporabljam samo doma, ne vem, če se namažem z njo (samo kanček, kroglično odmerjanje), se počutim fenomenalno …
jaz sem pa v google vtipkala moroccan rose oil in mi je kar nekaj stvari vrglo ven. Daj vseeno za foro napisi naziv podjetja, mogoce pa kdo kaj ve o tem.
Drugace pa uzivam ko vidim da nekdo napise, da je zadeva fenomenalna, ali pa da ne more brez nje…..Me skoraj vsakic (ce se ne poznam) zamika probati….Samo v tem primeru bom preskocila, ni mi vsec vonj vrtnic (ok, rozice ja, ampak disave pa ne).
Upam da najdes!
Hecno pri tem olju je, da sploh ne spominja na vrtnico – najbrž zato, ker vrtnično olje poznamo samo v bolj ali manj razredčenih oblikah … Če je to, kar imam, res čisto vrtnično olje. 🙂
Včeraj sem se tudi jaz malo vrgla na iskanje in kaže, da je to reč res možno dobiti. Upam le, da bo spominjalo na to, kar imam doma.
Forum je zaprt za komentiranje.