izbira kreme
Izdelke za nego je potrebno menjavati glede na stanje kože.
Kdaj kakšno kremo zamenjati je potrebno predvsem poslušati svojo kožo. Pozimi koža potrebuje sigurno drugačno kremo kot poleti.
Prav tako lahko uporabljamo določene kreme samo krajši čas, recimo da delamo koži neko terapijo (proti gubam, proti izsušenosti kože, pri odpravljanju mazoljev,….)
Lep pozdrav! Mene zanima, kaj menite o izdelkih Vichy, imam mešano kožo in kar nekaj ogrcev po nosu, ki me zelo motijo, stara pa sem 21 let. uporabljam kremo Vichy thermal fix 2 že eno leto in ne opazim kakšnih boljših rezultatov. Ker me najbolj motijo razširjene pore a ličnicah in ogrci na nosu mi prosim svetujte, katera krema bi bila primerna za mene!
hvala
Spoštovana Kia
Zelo neodgovorno bi bilo svetovati katera krema bi bila primerna za vas kar preko spleta.
Da boste našli sebi primerno kremo je potrebno kar malo potrpežljivosti in vsekakor obisk kozmetičnega salona ali dermatologa, kjer vam bo strokovna oseba s pregledom vaše kože najlažje svetovala pri nakupu kreme.
Draga Kia, jaz bi rekla, da če ti ne ustreza krema, jo zamenjaj. Jaz sem 10 let iskala pravo kremo zase. Noro, kakšne travme.
Gospa Tatjana je zelo objektivna oseba in noče govoriti na pamet, kar je prav.
Če jaz povem na pamet, bi ogrci+ razširjene pore lahko pomenile mastno kožo. Že čistilna mleka in toniki za mastno kožo pomagajo. Toniki napnejo in malo zaprejo pore. Potem pa pravo kremo, katero ti pa mora nekdo svetovat, ko te vidi. Vprašaj v bližnji parfumeriji, kdaj je kakšna promocija, ko so svetovalke. Vsaka promotorka hvali svoje, zato je fajn slišati različna mnenja. naj ti svetujejo in ti dajo vzorčke, odloči pa se sama. lp
Forum je zaprt za komentiranje.