Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Še 1x senčilo

Še 1x senčilo

Spoštovani!

Sem naravna rdečelaska (bakren odtenek) s sivo-modrimi očmi. Katero barvo senčila naj uporabim, da povdarim oči? Rečeno mi je bilo naj poskusim z rjavo, vendar mi ta barva naredi take žalostne oči brez energije. Osebno mi je bolj všeč sivo-moder odtenek. Kaj svetujete?

LP,R

Pozdravljena,
glede na barvo las bi praviloma lahko lepo kombinirali vse tople odtenke, seveda tudi rjavo. Glede na to, da je tudi rjavih odtenkov kar nekaj, bi mogoče poizkusili še z kakšnim drugim. Seveda je veliko odvisno tudi od oblike oči in tehnike kako se naličite. Sicer pa, če se vam zdi, da vam lepše pristaja kakšna druga barva, je tudi prav. Vsekakor je pomembno, da ste si všeč in da se dobro počutite v svojem make upu. Prav pa je, da preizkusite tudi kašen nov izgled, druge barve, drug sistem ličenja.
Če boste zadovoljni vi, se počutite samozavestno in to je tisto kar poleg izgleda očara.
Jadranka

Pozdravljena, imaš pa res zelo lepo in redko kombinacijo (zlasti če je naravno), poizkusi z toplimi zelenimi senčkami (malo močnejši make-up), na ličnice nekaj v nežnem bakrenem odtenku, ustnice naliči nežno.
Pozdravček (vizažistka).

tople, naravne barve – bakrene, bronz, rjave, zlate. Mora biti prava topla rjava barva – ne hladna.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Hvala vsem za odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close