podaljšan konjski rep
Za poročno frizuro sem si omislila konjski rep. Ker nimam ravno dolgih las, sem si zamislila umeten dodatek. Glede nato, da bo obleka zelo neklasična, moderna, mislim, da bo takšna izbira frizure idealna. Pa tudi sama si ne predstavljam sebe z nekimi figami, pokončnimi friuzarmi… Zanima me ali mogoče kdo ve ali se da v Ljubljani naročiti kvaliteten vložek, prilagojen tvoji barvi? Tudi cene me malo zanimajo.
Spoštovana Acjom 737 (res ne razumem tega skrivanja pod šiframi).
Pozanimajte se v trgovini ”Estela” na koncu Trubarjeve ulice ( blizu našše frizerske hiše), ki prodaja lasulje in lasne vloške. Sigurno bodo imeli kaj za vas.
Želim vam čudovito poroko in lepo frizuro. Če pa želite še prekrasen Make up, pokličite Branko Pavlovič na 040829988 in poročna pravljica bo kompletna.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Branka,
hvala za koristen nasvet. Bom šla pogledat. Z veseljem bi se naličila in pričesko uredila pri vas. Težava je samo v tem, da se bom poročila v Krškem (verjetno ne pridete na dom).
Drugače pa pri imenu ne gre za skrivanje, samo problem je, da imam pogosto ime, Mojca, in sem ga zato obrnila, 737 je pa moja srečna številka
Forum je zaprt za komentiranje.