Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rabim nasvet

Rabim nasvet

Mene pa zanima..kakšno striženje je primerno za kratke lase,ki so srednje kodrasti in tanki.Sem namreč že nekaj časa kratkolaska,vendar zelo nezadovoljna s samo frizuro..Kratki lasje sicer pašejo na moj podolgovat obraz..samo tehnika striženja je pa grozna…Kako naj dopovem frizerki ,da rabim drugačn način striženja???
Točno vem kaj bi rada..različne dolžine las..bolj resasto striženje..da se ostvari taka lepa polnost..ne pa kr tako – klasično ostrižena frizura…Zamenjala sem že nekaj frizerjev,sam vsi kao prisegajo na kalsično striženje..
Kakšno striženje sploh je primerno za kratke lase(dolžina okrog7cm),da z njimi ni veliko dela in,da frizura ne zgleda čisto polizana,ampak polna in kvalitetno spelana??

Res hvala za odgovore..:)

Fiona

Pozdravljena,

Tezko ti obrazlozim kaksen nacin strizenja, ker se lasje in oblika glave od vsake stranke razlikuje. Spreten frizer se bo znajdel in vedel kaj mora narediti, le odvisno je od naravnosti oziroma kodravosti las, ki jih imas. osebno sem dostikrat taksen frizure strigla tudi z britvijo in nato s skarjami na koncu konice, se zlasti ce je slo za razmrseno frizuro.
Zelo pomemben je tudi samo oblikovcanje priceske in domiselnost pri le tem.
Poizkusi si lase oblikovati kustravo divje in dolocene pramene polikaj z likalnikom, npr. spredaj in tu in tam in utrdi s kaksnim glosom, ….
Tezko ti opisem kako, vendar pojdi se h kakemu frizerju, za katerega bos dobila kaksna priporocila.

Srecno!

lp alenka

Spoštovana Fionaa.
Za tako kratke lase in podolgovat pbraz svetujem spredaj raven fru-fru, ki naj bo do obrvi. Z tem bo tvoj obraz vizuelno krajši. Ne svetujem resasto ostriženih las, saj taka oblika vizuelno izdolži obraz.
Pa še nekaj. Ne dopoveduj svoji frizerki več, ampak jo zamenjaj!
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close