ponovna rast las
Pozdravljeni,
ravnokar sem prebrala poste o izpadanju las. Tudi jaz sem imela ta problem in sem našla tudi vzrok zanj. Problem je nedelovanje ščitnice in zato že jemljem tablete. Izpadanje las se mi je že začelo nekaj let nazaj, vendar sem bila vmes noseča in pregledov nisem mogla opraviti. Las imam izredno malo (moški tip plešavosti). Prav tako je tudi doba te plešavosti kar dolga.
Moje vprašanje pa je: ali mi bodo lasje ponovno zrasli, sedaj ko se zdravim s tabletami za ščitnico ali je minilo predolgo časa, da bi imela še kaj živega na lasišču iz katerega bi mi lahko kaj pognali novi lasje.
Probala bi Vichijeve ampule proti izpadanju las – ali bo kaj pomagalo
Ojla!
Tudi sama imam probleme z izpadanjem las, zdej uporabljam roughjhair izdelke in zaenkrat je kar OK. Sicer si zdej čistim lasišče, ker imam polno mastnega prhljaja, da mi po praskanju ostaja kar za nohti. To pa lasišče duši.Po uporabi tega je bolje.
Sem pa uporabljala izdelke Vichy proti izpadanju in izpadanja je bilo manj. Je pa tako, najprej je treba odpraviti težave, šele nato se uporablja izdelke proti izpadanju.
Je pa živ hudič, da imamo ženske takšne težave!!
Forum je zaprt za komentiranje.