Za Saudade*
Saudade,
ves, glede na to da ti je vsec Un jardin sur le Nil, imam eno vprasanje…..kaj pa un jardin en Mediteranee?
Jaz sem ga namrec testirala (pojma nimam zakaj ga nisem ze prej) in moram reci da mi je skoraj da bolj vsec kod un jardin sur le nil…..
Ce ga se ne poznas ga obvezno probaj…..meni je definitivno prilezel na listo favoritov (torej, au the blanc, un jardin sur le nil in sedaj se un jardin en mediteranee)…Zanimivo mi pa je, da so vsi trije vonji unisex :-)))
Pozdravcek!
Ja, Brihta, najlepša hvala, da si mislila name. Nisem ga še stestirala, ker zanj nisem vedela.
Bom poskusila v torek priti do Mullerja – saj ga najbrž imajo tam, kajne – in bom potem poročala.
Si ti že odkrila kaj bolj zimskega? Jaz sem se že nekako sprijaznila s tem, da bom vse življenje dišala po poletju :)))
Lep dan ti želim,
saudade
Ja, imajo ga v mullerju…..probaj, pomoje ti bo FUL vsec….
Kar se pa tice zimskih parfumov, sploh se ne bom vec trudila……Sem se nekaj eksperimentirala preteklih mesecev in vse parfume sem “potalala” 🙂
Trenutno sem na Lacoste pour femme, prijateljica pa mi je prinesla iz amerike Ocean Dream (poletje, poletje, poletje…..:-) Tako da, ta dva sta aktualna…
Pozdravcek pa obvezno porocanje :-))
Draga Brihta,
šla sem v Muller na Čopovi, kjer so mi rekli, da je šel ta parfum že ven in ga nimajo več. Ampak kolikor lahko vidim po spletu, je še vedno v prodaji.
Si ga videla v BTC-ju?
Sem bila pa prav razočarana, ker sem si mislila, da bi mi po tvojem priporočilu moral ustrezat. Bom še poskušala.
Lp, saudade
Forum je zaprt za komentiranje.