Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Gel nohti – Domžale

Gel nohti – Domžale

Pozdravljene,

zanima me, če ima katera od vas izkušnje z izdelavo umetnih nohtov v Estrada studiu v Domžalah? Kakšna je obstojnost nohtov, cena izdelave, higiena v salonu, odnos do strank? Skratka, se splača “po nohte” k njim?

Hvala za odgovore.

Ja itak, da se splača. Jaz že nekaj časa hodim tja in je super, počutiš se kot doma oz. na babjem čveku. Priporočam, nohti pa itak super kvalitetni.

živjo!

tud jaz se zanimam za studio estrada v domžalah. Koliko časa pa traja postopek? koliko pa stane? in seveda, koliko pa zdržijo ti nohti?

lp,l

Jaz sem hodila, ampak sem obupala. Nohti so mi takoj odstopili. Tudi sama kvaliteta izdelave ni bila bog ve kaj. Ura, za kdaj sem bila naročena ni nikoli držala, vedno je bilo potrebno še čakati. Če pa sem bila naročena trakoj zjutraj, sem jo vednočakala pred zaklenjenimi vrati min.30min.

Meni so bili nohti sicer všeč, ampak to, da vmes počne še 1000 drugih stvari, uletavajo kolegice na korekturo in jih vmes poštima, namesto da bi počakale….sama sem bila tam več kot 2 uri. Sicer se je izplačalo, ker so mi nohti ok, ampak sam odnos do strank bi moral biti bolj profesionalen. Saj je prijazna in gobčna, ampak, kot sem rekla….ne moreš vmes delati še druge stvari in “obdelovat” nohte prijateljicam, ki uletijo not kadarkoli že, jaz pa čakam kot blesava z napol obdelanimi nohti.
Drugače pa so mi nohti zdržali bp 5 tednov preden sem šla na korekturo.
LP

Jz pa hodim na gel nohte v spa naturo v domzalah in sem zelo zadovoljna …ful lep salon …prijazne punce ….pa nohti mid rzijo tak da so lepi ene 14 dni ….po 3 tednih grem pa na popravek …traja pa cca 2 uri …priporocam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close