Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style 9let-deodoranti in depilacija??

9let-deodoranti in depilacija??

Pozdravljeni!

Hčerka je stara 9 let in že ima dlake pod pazduho, zaenkrat malo, pa vendar… Ker je športnica, se tudi veliko poti (se tudi zelo veliko umiva, tako da ne smrdi), pa me zanima, kakšen deodorant ji lahko kupim, da bo čimmanj škode, kdaj je sploh primeren čas, da ga začne uporabljati, ali obstajajo kakšni nežnejši za otroke…? Za depilacijo je za moje pojme še zelo prezgodaj, ampak verjetno bo enkrat prišla tudi s to temo… torej kdaj začeti, kako naj jih svetujem…?

Hvala za nasvete in vaše izkušnje, A.

Lahko narediš kompromis. In se namaže samo pred šortnimi aktivnostmi. Naj pa bo deodorant in ne perspirant (ta zapira pore). Vzemi pa kakšnega, ki je za bolj občutljivo kožo. Morda lahko vprašaš v lekarni.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Jaz bi predlagala depilacijo z voskom, ker se ji bodo razredčle. Nikakor pa ne briti, ker jih bo imela vedno več.
Glede deodoranta- kakšenega nežnega brez alkohola.

Kupi ji naravni deodorant, brez kakršnih koli škodljivih snovi.

Je v spreju ali kot roll on (bolj bela embalaža in moder pokrovček – Naturally fresh deodorant crystal se imenuje). Dobiš ga skoraj v vsaki večji trgovini. Stane okoli 1000 sit. Meni osebno je roll on boljši.

Kar se pa dlak tiče pa mislim da bi bilo za začetek britje čisto vredu, za voskanje ali depilacijsko kremo se mi zdi prekmalu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close