Najdi forum

Parfumi…

Pozdrav…
Tudi sama sem velika ljubiteljica parfumov (ja…kolikor denarnica omogoča-no pa včasih se najde kakšen od dobrih možicljev, ki bodo naslednji mesec okrog hodili… 🙂 )

Rada bi se Vam pridružila pri razpravah-prebrala sem že skoraj vse topice-in punce-SUPER STE! 🙂

Aja, kakšni parfumi so mi všeč-joj veliko :)))
Zadnji, ki sem ga dobila za darilo je bil od Amway-Wistful-a ga katera pozna? Sicer mi je kar všeč…toda to ni tisto pravo :)))

LP

Dobrodosla ljubiteljica parfumov.

Sicer tale forum ne zivi kot nekateri drugi, se pa vcasih razvije kaksna debatica. Vsekakor pa vsaka, ki ima rada parfume in kaj napise, prispeva nekaj, ne?

Jaz prvic slisim za to, da ima Amway parfume, tako da ne morem komentirati. Pravzaprav nikoli ne kupujem parfumov od oriflame, avon in podobno (tu bi zdaj stela se ta amway). Ne vem, nocem se delati da sem neka fancy bejba, ampak mi nikoli ni nic vsec. Sodelavka se naprimer ukvarja z avonom in mi vedno ponuja katalog…in pri vsakemu pafrumu drgnem in vonjam….moram reci da so mi vsi tako brezvezni, bledi, nezanimivi.

Lp!

Pozdravljena.
Ja, sem opazila, da je bolj “neobiskan” forum-pa nič ne de….

Ma tudi jaz nikoli nimam parfumov alla oriflame, Avon (sem vohala-pa mi niso) tega sem dobila za darilo in moram reči, da je OK…dobro, ne morem primerjati s katerim “fancy” imenom :))) Ma slab ni-pa celo “eau de parfum” je! 🙂

Meni so všeč taki vonji, sama jim rečem bolj orientalski, kot so parfumi Jean Paul Gaultier. Tudi stekleničke imam raje bolj okrancljane, če pa je še kaj v zlati barvi je pa sploh ok. Se pravi,da mora biti tudi škatlica bolj obdelana, potem me sigurno pritegne. In J.P.Gaultier me je še z vsako doslej.Z vsem mislim,embalaža,steklenička in vonj. Všeč so mi pa še Dolce & Gabbana, pa tudi Dior.
Tale forum je res malo bolj mrtev, ga bomo pa me probale malo obudit!

ko sem prebrala tvoj post sem takoj dobila asociacijo na Versace jeans couture….zlata okrancljana fkaska, vonj pa bi ti tudi mogoce bil vsec (razen ce nisi fan svezih vonjev)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close