Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ličenje na terenu

Ličenje na terenu

No punce, ko že tako hvalim ga. Jasno – vizažistko, sem pa odkrila še njeno spletno stran: http://www.carpus-makeup.si . Čestitke!
Preobrazbe so res hude!

A se je že katera ličila pri njej?

majč

jaz sem bila na poskusni za poroko

Nova in kako je bilo? Kaksne pa so cene za to porocno licenje. Nic ne pise na spletni strani.

Drgac pa so preobrazbe res hude, ampak poleg make upa-a je zraven se malo retusiranja v photo shopu.

oj, cena poročnega make upa je okoli 12 jurjev. ampak se splača, je res odličen.
mislim, da nič ne retušira, ker sem bila res taka – me je slikala in mi takoj poslala po mejlu fotke.

Kaj pa telefonska od ga. Marolt?

oj,

ja tud jst sem bla pri jasni na ličenju za silvestrovanje in je bilo odlično. Verjetno so slike na internetu res malo obdelane, ampak samo osnovno, tako kot so za vse revije. Ko slikas je itak vse drugace na fotki kot v resnici. Meni uglavnem je blo kul.

Sem šla pogledat to spletno stran, pa je tudi meni zelo dobra – pri nas v sloveniji praktično še nisem zasledila tako dobre strani s takšno vsebino – delam v oglaševalski agenciji in so mi takšne stvari poznane.

Dobro se je tudi spomnila brezplačnega ličenja… nagradna igra. Jaz sem se že prijavila. Če bom izžrebana pa poročam, kako je bilo:)

Mojca

ja mojca, moram tole napisat – ko sem se ličila pri njej mi je namignla, da bo dala vsem puncam ki se prijavjo v nagradno igro kupon v neki vrednosti – ni vedla v kakšni še – , da ga lahko potem koristjo in se ceneje naličjo, nagrajenke pa imajo itak zastonj. Hudo, ne? Jst sem se tud prjavla. In če bo res dala kupon, se bom šla spet namalat kr tko za ven zvečer – da probam še kak drug mejkup;)

poročej kako je blo če boš šla.

čauči

Samoreklama!!!! Tako očitna, da mi gre na bruh….

Fulll drago!!! Plus potni stroški!Halo!!

Ja seveda, ninči, mojca in majap, je to naključje ali ste bile res vse pri jasni in napisale komentarje ob lepem časovnem zaporedju?

Jao, drage moje … a ste res tok zmešane al kaj??? Skos tok to Jasno naprej mečete da mi gre na bruhanje res …. a mislte da od vseh vizažist obstaja samo ona in nobena druga?? da je to nenadomestljiva ženska al kaj? pa glede na cen, vm jst povem da se isto bavim iz temi stvarmi pa računam 5000 pa nobenih potnih pa nič!

Tko da punce, retuširanje, pa fotoaparat pa tut nardijo svoje, da od računalnikov sploh ne govorim!

pametne bodo že natuhtale da ni vredno 12000 + potni stroški

ga ni dnarja da ji ga dam

ličenje je ličenje – in v ličenju je samo domišljija, in spretna roka! ali naj se irazim: ŽILCA ZA TE STVARI

AJA PA ŠE TO: a ni te Jasne sram od ljudi, ki se poročajo jemati toliko denarja?? Pa glede na to kaka revščina je – koliko ljudi je brezposelnih pa da jih puli za toliko denarja???

Ej oriflame, dej se skuliri… kvaliteta se pač plačuje:) kje pa živiš? a si že kdaj slišala da se cena določa na povpraševanje:) Ja valjda da si totalni kreten če si ceno znižaš ob čedalje večjem povpraševanju – morda imaš ti še vedno prav zato le 5000 sit… Mislim, da bi mogla malo pojačat ceno, ker za ta denar pa ličijo samo začetnice.

Ej “ena nova” skuliraš se lahko samo ti!

Jst to že full dolgo delam in niti nimam srca računat 10000 ali več pa da ne omenjam potne stroške!

Sicer pa sploh ni fora v tem kok stane, ampka je problem v tem, da skos omenjate eno in isto vizažistko, da gre človeku že kar na bruhanje!

Sem prepričana, da obstaja še marsikatera, ki je prav tako dobra, oz. odlična!

Tukaj na tem forumu pa vedno ena in ista muzika!

“Ej pokliči jasno + tel. št. Meni je full dobr, sem se sama sebi dopadla” … Mislim, skulirate se lahko samo ve, na tem forumu, k jo ne morte prehvalit!

No, pa še to!

In pol se čudežno pojavi ta vižazistka na forumu in se neki zahvaljuje!

Mislim, prosim te! Lahko je ljudi nagovarjat naj ji delajo reklamo, ampak še vseeno mislim, da NI ena izmed najboljših!

Me čudi, zakaj jo potem ne srečujem na modnih revijah, prireditvah ….

Če imam pa že sama “kao” tok cenen del – ti si temu rekla za začetnice – ne vem zakaj se non stop udeležujem modnih revij, castingi itd…..

Tele vaše Jasne pa ni nikjer vidit, niti je noben ne omeni, kot prepoznavno vizažistko!

Ukvarjam se pa s tem že tako dolgo, da mi ne sežeš niti do kolen!

Pa lep dan še naprej!

Bravo “oriflame”.
Tudi jaz je še nikjer nisem srečala, pa tudi delam po modnih revijah, izborih miss, prireditvah,…

ej važno je kako se iztržisš:) tudi me nismo še nikjer vidle vaših reklam;)

očitno je punca zdaj prišla na trg in bravo… veliko se govori o njej… a ni boljš da se govori o tebi kot o zelo dobri novinki, kot da nikjer ne slišiš o stari gardi.to je lajf:) saj ni sama kriva da je tako.

Če si dober ne rabiš reklame!!!!

odvisno kakšni so tvoji cilji…. Ne vem zakaj se potem najboljša podjetja reklamirajo… najbrž ne zato ker so najslabša, a?

Ej “ena nova” zdej ne vem, a si čist zmešana al kaj?

Sej tuki ni noben nič reku, ampak lubica sorry – kera koli kej vpraša ji takoj to jasno uturite …. je sigurno dosti drugih, tko da mi gre res na bruhanje, ko vidim da skos to Jasno naprej mečete!

Sicer pa očitno punca nima toliko biznisa, da ji morte delat tako reklamo! Jst k mam dost biznisa ne rabim nobene reklame in nič … pa še dosti punc me pozna!

Ne pa da se zdej tuki neki mente pa jo tok hvalte na forumu pol se pa še sama čudežno pojavi na forumu – LEPO TE PROSIM! SEJ NISMO OD VČERAJ!!

lep dan

No oriflame pol pa se mal predstavi s katero profesionalno kozmetiko pa delaš in kje si se šolala……………..

ja me pa res zanima:) verjetno bo to oriflame… in oriflame šolanje… ej, profesionalci imajo cene od 15 jurčkov dalje, ne vem v kateri razred ti spadaš?
zdaj imaš možnost da se predstaviš…

Kot prvo, sem obiskovala kozmetično šolo, naredila uspešno in nato nadaljevala iz izobraževanjem za vizažista!

Bila sem tudi v Londonu na tečajih in usposabljanjih, prejela LICENCO ….

uporabljam pa – za modne revije in te fancy predstave, foto shootinge, ličenje na domu ….. vrhunsko kozmetiko!

Ker z modnimi revijami in predtsvami in vsem drugim dobim veliko denarja “noter”, si malo “od ust vzamem” pri ličenjih na domu ….

Se mi zdi, da če so ljudje že sedaj bolj kot ne skromni in bogi, ne vem zakaj bi jim še sama jemala toliko denarja …. sploh pa razne poroke in maturanski plesi – ne pozabite, da nekatere komaj prdejo do obleke …. kje so še vse ostale malenkosti!

si pa sigurno vsaka želi biti lepa, saj je to za vsako prav poseben dan … ne glede na to ali je maturanski ples ali pa poroka …..

Lp

ok,vse lepo in prav:) kaj pa potem reces, zakaj imajo Tina Cavazza, Romana Marolt in ostale zelo znane in uspesne vizazistke ,ki verjetno delajo se vec kot ti in je bilo za njih ze slisano ceno makeupa 15.000 sit? Pac, ime in kvaliteta se placujejo. Res je da folk nima ne vem kolk denarja, pa saj jim noben ne da puske na glavo da morajo iti k tem vizazistkam. Imajo pac moznost izbire. Jasna iz Carpusa, ki ima ceno 10000 sit, je pa v cistem povprecju in sploh ne izstopa. Tako ceno ima tudi Mirjam Mihelcic, pa Bojana Zmazek itd:) Lepo od tebe da tako pazis na denar ljudi, ampak to je pac trg in trg postavlja ceno-ce je povprasevanje veliko, valjda si bos ceno dvignu. ce si pa tako bogat, da ne ves kam z denarjem,potempa delas zastonj in za svojo duso.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close