Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style bleščice za telo

bleščice za telo

živjo. kmalu se poročim. ker bom imela obleko tako, da bo dekolte viden želim, da se mi dekolte malce sveti od bleščic. katere bleščice predlagate, da bodo diskretne ? hvala.

najbolje da greš v eno drogerijo in ti bodo tam svetovali

Nova najbolje bo,da se posvetujete z vizažisko,ki vas bo mazala namreč vizažisti uporabljamo posebne pigmente,ki se zelo lepo svetijo.Sama bleščice ne priporočam.Lepe priprave vam želim.

ok, hvala. zakaj pa bleščic, branka, ne priporočaš ?

Cao,

bleščice so ful dobre – lepo pridejo. Ne prav bleščice, ampak poseben prah.

Nova bleščice niso hvaležne za fotografijo in kamero v mislih sem imela te bleščice ki so prevelike.Ne najdem pravega izraza saj veš kaj imam v mislih nova.Niša ta poseben prah so pigmenti(MAC).

Res je, Branka ima prav. Bleščice nikoli ne pridejo lepo na fotografijah. Bodoča nevesta ima verjetno v mislih bleščeč losjon oz. nekaj, da naredi kožo svežo in glamurozno. To bo najbolje vedela (in imela) vizažistka, po drogerijah pri nas tega ni mogoče kupiti, ker vse skupaj izpade preveč ceneno. Edino Kryolan bi imel Shimmering Event Foundation… (tega uporabljam jaz prav pri ličenju nevest).

aha, hvala za info. potem je bolje, da si jih ne dam. ja, v mislim imam prah, ne tiste velike bleščice.

Pigmentiran tekoči puder s kovinskim leskom (oz. drobnimi, drobnimi svetlečimi delci) je možno kupiti v STUDIU VISIO v Ledina centru!

Lep pozdravček,

The beauty starts with nails :-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close