način ličenja
zanima me, kateri puder naj uporabljam, da bom imela lepo polt, da se bo vidla barva, ampak ne mozolji. trenutno imam en puder in zgledam kot voščena lutka brez izraza. mozolji pa se še vidijo. kako naj se ličim, ali katera ve – mislim najbolj osnoven postopek in še kateri pudri so res dobri. ker sem trenutno kot kak marmor. 🙁
Pozdravljena,
no, pa lepo povrsti. Najpomembnejše za lep izgled kože je lepa in negovana koža. To pomeni, da v prvi vrti poskrbite za negovano kožo. Postopek nege pa zajema: čiščenje, toniziranje in ustrezne kreme. Če je koža nečista, problematična in mozoljasta bi bilo dobro, da se prepustite strokovnemu čiščenju in negi.
Pri izbiri pudra pa tako: če želite močno prekriven in gost puder, ta pogosto da res maskast videz. Zelo pomembna je pravilna izbira barve, odtenek mora biti isti kot barva polti. Lepši in bolj naraven način pa dobite pri uporabi lažjih in vlažilnejših pudrov. Drobne nepravilnosti prekrijete z ustreznim korektorjem in če to vse fiksirate z tanko plastjo pudra v prahu ali kamnu bo vaš izgled naraven in svež.
Vendar kot sem rekla, lepa in negovana koža ne potrebuje debelih slojev pudra.
Lep dan!
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.