Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za zensko po 50-em letu

krema za zensko po 50-em letu

pozdravljeni
pisem v imenu moje mame, ki je stara 55 let. zacenjala je imeti probleme s kozo na obrazu; in pravi da ji nobena krema ne pase vec. koza je suha in gubasta in zelo obcutljiva. nekaj casa je imela kremo garnier ultralift, ki je bila sprva v redu, potem pa da ji je zacelo vleci kozo skupaj in da ima zelo neprijeten obcutek na obrazu. po tej kremi je kupila vitaskin kremo regenerativ, ki pa ji tudi ne ustreza. jaz bi ji rada kupila eno kremo da ji bo ustrezala, a ne vem kaksne so dobre kreme, ker jih je toliko.
mi znaste svetovati, kaksne kreme so bolj primerne in kaksne izkusnje imate z razlicnimi kremami. hvala

Priporočam Time difence.

Spoštovana!
Smo uvozniki za kozmetiko Murad. Ta kozmetika ima tudi linijo za kožo pred in med menopavzo, saj povečuje elastičnost, pomaga pri nezaželeni poraščenosti (pri mnogih začnejo dlake nenadzorovano rasti po 50. letu) in izboljša sam izgled kože. Za več informacij nas pokličete v salon, ali pa se oglasite, da vam damo brezplačne testeje za kreme.
Lepo vas pozdravljam, Martina iz kolektiva BM studia.
Beauty Medic Studio
Dunajska 63, LJ
01/ 309 24 23

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close