Suha koža na obrazu
Imam zelo, zelo suho oz.kar dehidrirano kožo na brazu. Sedaj ko se pričenja jesen, me je enostavno groza, ker postane moja koža suha, tudi lišajasta, okoli oči se mi včasih kar naguba in kar skupaj jo vleče oz. zateguje, tako zna biti suha. Poizkusila sem že zelo veliko krem in to zelo kvalitetnih od tega da sem jih kupovala ali pa uporabljala testerje. Nobeno olje, eliksir, skratka nič mi ne pomaga. Moja koža je 10 minut po nanosu zopet izsušena. Poleti je še kar ampak ob prehodnih obdobjih in pozimi je prava katastrofa.
Ali katera ve za kakšno ultra mastno, hranljivo kremo, ki bi mi kožo v bistvu popravila in se obdržala gor čez dan, kot podlaga pudru.
Tudi puder uporabljam kvaliteten in za suho kožo.
A ja še to, stara sem 33 let.
Sama imam podobne tezave. Uporabljam aloe gel za okoli oci in kremo za zelo suho kozo od Oriflame-a. Poleg tega pa namesto pudra ki mi je vedno zelo izsusil kozo,uporabljam obarvano kremo,ki se mi obdrzi na kozi cel dan…seveda ne nanasam veliko,da ne izgledam kot lutka. Poskusite,meni zelo pomaga. Uporabljala pa sem tudi kremo za okoli oci od Avona pa so me oci zelo pekle,krema od Avona za zelo suho kozo pa mi je tudi pomagala,ampak sem vseeno ostala pri Oriflame-u. Ce imate znanko ki se ukvarja z Oriflame-mom vam toplo priporocam,ce pa niste zadovoljni pa seveda lahko vrnete izdelek.
Forum je zaprt za komentiranje.