Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style No punce…..

No punce…..

danes (ko je bolj kislo vreme) jaz ze razmisljam o jesensko/zimskih disavah, kako bom disala ko bo listje na tleh, ali pa sneg……….:-)

Moram reci, da imam vecje tezave pri izbiri parfuma v hladnejsih dneh, saj obozujem sveze, lahkotne vonjave……

Evo, moj spisek potencialnih kandidatov:
Chacharel – Noa (no, malo sem se ga ze navelicala)
Hermes – Caleche
Salvador Dali – Dalimania (ce ne bo presladek)
Moschino – Couture (najbolj obstojen parfum, ki sem ga kadarkoli probala, ceprav mogoce vseeno malo premocen)
Boss – Woman
Dior – Addict 2

Kaj pa ve? Ze veste? 🙂

Lp!

Najprej si bom kupila od ck euphoria..pol pa bom se vidla 🙂

Jaz komaj čakam, da bo dovolj hladno (ali pa je celo že, pri teh temperaturah) za Cinema od YSL. Hja, saj vem, da sem malo bolj starokopitne sorte, ampak saj tudi najstnica nisem več.
LP, Moli

Podobno kot Brihta imam tudi jaz raje lahkotnejše vonjave in imam pozimi tudi “težave”.

Eden od parfumov, ki so lažje narave, a vseeno primerni za zimo, je moja “osebna klasika” White Linen (Estee Lauder).

Eden redkih malo težjih, ki pa se na moji koži vseeno obnaša dokaj lahkotno, je Trezor, ki se ga tudi ne naveličam.

Potem so tu še stvari iz L’Eau Diptyque – najraje imam kar istoimenskega.

Vsekakor pa bomo videli, kaj bo novega. Zdaj, ko sem si kupila Bvlgarijev Omnia Cristaline in se čisto navdušila, bom šla pogledat, če ima ta hiša še kaj malce bolj zimskega, a ne pretežkega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close