Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style OBRAZ-LIŠAJI

OBRAZ-LIŠAJI

Pozdravljeni!

Imam še kar mastno kožo po čelu, bradi in nosu…torej “T”… ampak to me ne moti, opazila sem pa da se mi na licih pojavijo lišaji oz. suhi “fleki” in nič ne pomaga…kupila sem že veliko različnih krem pa ne pomagajo. Uporabljam niveino obarvano kremo za obraz, ampak ko se namažem se tile lišaji še bolj vidijo, saj je tam temnejši flek in sem vsa flekata… pod obarvano kremo se vedno namažem z otroško soleo, ampak suhi fleki ostajajo…ima kdo kakšno idejo??? Pudrov sploh ne upam uporabljato ker imam potem vso kožo suho(mat) in je še bolj grozno.

Hvala!

Svetujem ti obisk pri dermatologu.

Najprej se obrni kar na svojega osebnega zdravnika-verjetno so glivice, za katere ti že on predpiše kremo!

Priporočam ti uporabo kreme Alverde Sensitive Jojoba, ki jo dobiš v DM in je kljub zelo nizki ceni izredno kvalitetna in antioksidantna.

LP Lena

Pozanimaj se o naravni kozmetiki Dr.Hauschka, ki je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah. V Ljubljani: Sanolabor, Bazilica, Rosa, Matik, Simps’s…
LP
Metka

poskusi z naravno kozmetiko Dr.Hauschka, ki je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah: Sanolabor, Matik, Simps’s, Rosa, Bazilica …
LP
Metkacvetačka napisal:

> Pozdravljeni!
>
> Imam še kar mastno kožo po čelu, bradi in nosu…torej “T”…
> ampak to me ne moti, opazila sem pa da se mi na licih pojavijo
> lišaji oz. suhi “fleki” in nič ne pomaga…kupila sem že veliko
> različnih krem pa ne pomagajo. Uporabljam niveino obarvano
> kremo za obraz, ampak ko se namažem se tile lišaji še bolj
> vidijo, saj je tam temnejši flek in sem vsa flekata… pod
> obarvano kremo se vedno namažem z otroško soleo, ampak suhi
> fleki ostajajo…ima kdo kakšno idejo??? Pudrov sploh ne upam
> uporabljato ker imam potem vso kožo suho(mat) in je še bolj
> grozno.
>
> Hvala!

Lep pozdrav !

Moram reči, da imam enake, za enkrat neodpravljive težave z lišaji na licih.
Poskusil sem z kremo AFLODERM, vendar je bil uspeh polovičen,
Če ima kdo rešitev, se tudi jaz priporočam

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close