kozmetika Oriflame
men pa le-ta kozmetika nikakor ne ”sede”. Ni mi všeč, isto je kot bi šla v Dm in si nabavila kreme od Nivea Beauty ali kaj podobnega. Raje imam malce boljšo kozmetiko….Ta Oriflame mi (kreme za obraz) kar dišijo, ne zdijo se mi pa kvalitetne. skratka so v istem rangu kot L’oreal, Nivea, Balea itd..kar se kvalitete tiče.
Je full dobra kozmetika. Kar se pa tiče “ene kr tko” se mi pa zdi da ne veš da pri velikem številu tako imenovanih firm višjega kakovostnega in cenovnega ranga plačaš pač znamko. Precej zana kozmetičarka mi je povedala, da sama uporablja Krkino kozmetiko, ki je poceni pa še zelo kvalitetna( ker pač ni nobena tuja firma…).
ema
Pozdravljeni!
Veliko berem o tej kozmetiki Oriflame in opazila sem veliko zanimivih in poceni izdelkov! Pa me zanima: na strani oriflame.si sem prebrala, da moraš imeti, če se želiš včlaniti nekoga, ki te bo včlanil? Je tukaj kdo, ki bi to naredil zame? Jaz sicer nimam ne vem kakšnih velikih ambicij – kupovala bi zgolj zaradi svojega interesa, za kakršnokoli prodajo pa nimam niti časa niti volje in to lahko vsakomur povem.
Najlepša hvala že vnaprej tisti, ki mi bo pomagala priti do članstva!
Chimatsu**
Forum je zaprt za komentiranje.