Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastni lasje

mastni lasje

Ker imam probleme z mastnimi lasmi, sem si kupila Keune medicinski šampon za mastne lase.

Sedaj pa me zanima, po približno koliko časa se običajno opazijo rezultati (da ne obupam prehitro) – torej manj mastni lasje?

Kar nekaj casa! Sicer pa ne bo pomagal le sampon. Odvisno od cesa se mastijo lasje. Mogoce bi bilo dobro narediti kuro se s kaksnim losijonom proti mastnim lasem. Vse to so izdelki bolj preventivne narave in namenjeni lajsanju tezav.Dvomim, pa da lahko ozdravijo problem v celoti. potrebno je kompleksno zdravljenje oziroma nega lasisca, pozornost pri prehranjevanju in upostevati ej potrebno obdobje kdaj se pojavlja tezava.
Mislim, da sem o tem ze na tem forumu pisala, zato mogoce malo prebrskaj med odgovori.
lp alenka

jst sm mela tud ful mastne lase, sem se mogla umivat vsake dva dni (NUJNO!), no zdej sm pa odkrila Sprej za suho pranje las od Krke – odlična stvar, ma se mi treba oprat las tud po cel teden…. je pa to nek prah not…

je za poskusit – ene 700 sit stane.

T.

T. hvala za nasvet. Ravno danes sem kupila ta sprej in bom videla, kaj bo. Upam samo, da ne škoduje preveč lasem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close