vraščena dlaka :(
Lep pozdrav!
Upam, da mi boste znali svetovati…
Pred kakim letom sem bila v kozmetičnem salonu na depilaciji bikinija… Pred depilacijo sem kozmetičarko še vprašala, če je kakšna možnost vraščanja dlak in le-ta mi je rekla, da ne. Po kakšnem mesecu so se mi začeli pojavljati majhni mozoljčki, za katere se je kasneje izkazalo, da so vraščene dlačice. Uspela sem jih odstraniti s tanko iglo in pinceto…
Problem je nastal le pri eni, ob strani bikinija malo bolj spodaj… od takrat imam konstantno rdečo bulico in če otipam s prstom se občuti dlačica. Včasih se mi tudi vname, je pa zelo neprijeten občutek, ker je tam koža bol boleča… Poskusila sem že z iglo, pa ne gre… Res ne vem, kaj naj naredim,. Upam, da mi boste znali svetovati…
Mateja
Pozdravljena!
Nekateri, ampak redki so, ki imajo problem z vraščanjem tudi po depilaciji.Najtežje se odstranijo take dlake, ki so na teško dostopnih mestih, čeprav jaz svojim strankam pomagam, če se da tudi tam!Priporočam vam dve stvari:
-da se pridete še meni pokazat, takoj vam povedala, če vam to dlako lahko dam ven, ali se je ne vidi in bi bilo nespametno na pamet drezat, nakar
– še počakate nekaj časa, kajti v enih primerih sama izgine, če pa ne bo se odpravite do zdravnika!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.