profesionalno ličenje
Spoštovani,
imam eno vprašanje: malo sem se zanimala glede profesionalnega make-upa, pa ugotavljam, da v splošnem ti “profesionalci” uporabljalo zelo navadno kozmetiko – Artdeco, Isadora ipd. Kako je to mogoče? Bi pričakovala vsaj kozmetiko višjega cenovnega razreda. Sama se ličim zelo malo, ampak imam dobro kozmetiko zaradi kože, da me ne draži.
lp!
Pozdravljeni,
profesionalni in neprofesionalni vizažisti se ne ločijo po kozmetiki ki jo uporabljajo, marveč po opravljeni šoli oz. izkušnjah.
Če kdo uporablja ličila višjega cenovnega razreda, še ne pomeni da je “profesionalec”.
Tako kot kozmetika višjega cenovnega razreda še ne zagotavlja lepega make upa. Vse je pač odvisno od znanja kako se naličimo in ne od kozmetike ki jo uporabljamo.
Za posebne profesionalne potrebe (gledališče, film, fotografije ipd), pa uporabljamo kozmetiko ki ni za vsakodnevno uporabo.
lpj
Pozdravljena Branka!
Lepo si odgovorila. morda je pa kolegica imela v mislih uporabo profesionalnih izdelkov. V tujini namreč profesionalci uporabljajo izključno profi izdelke. To so izdelki, ki jih kreirajo visažisti in ne industrija. To je razlika med profesionalnimi in komercialnimi izdelki. Res pa je, da je nabolj pomembno znanje in občutek. lep pozdrav
Evgen
Pozdravljeni Jadranka in Branka!
Odgovor, ki sem ga podal ni imel osebnega namena, temveč je bil namen splošen. Prav je, da se na forumih podajajo konkretne informacije zato sem tudi odgovoril. Veliko je še informacij, ki pogosto potrošnikom povzročajo zmedo in dolžnost nas vseh ki delamo na kozmetičnem področju je, da jim pri tem pomagamo oziroma razložimo, kako kaj in zakaj se s kozmetičnimi izdelki dogaja in to od nastanka do uporabe. Če pa želite o tem kaj več izvedeti vas vabim da si preberete knjigo “SKRIVNOSTI LEPOTE” v kateri sem podal številne informacije iz področja ličenja.
Lep pozdrav!
Evgen
Forum je zaprt za komentiranje.