Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Huda težava

Huda težava

Spoštovani,

imam močno hud problemo,resnično hudo težavo.Stara sem 28 let,študiram.Zelo mi rastejo brada in brki.V familiji so ženske vse poraščene.Ker mi nič ni pomagalo,se vsak dan pobrijem z navadno žiletko.In to je zelo hudo.Skrivam rdeči flek po bradi z pudri,ker imam kožo rdečo,nadraženo.KAJ NAJ STORIM??POSTAJA NEVZDRŽNO!!najraje bi se ubila.

Pozdrav!

Če vas bo kaj potolažilo, še zdaleč niste osamljen problem, le da se o tem ne pogovarja!V septembru bomo pri nas dobili najnovejšo aparaturo za trajno odstranjevanje dlak in vam bomo z veseljem pomagali!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Mia,

prosim, ne brij dlak, ker ti bodo začele poganjati če bolj močne in temne dlake!

Že sedaj prični hraniti denar za lasersko epilacijo, do takrat pa si nabavi dober električni epilator za domačo uporabo, ki ima najožji nastavek tudi za obraz ( jaz prisegam na Philips), in si z njim odstranjuj dlake. Prvi mesec boš morala dlake odstraniti na nekaj dni, naslednji mesec na teden dni, čez kake dva meseca pa morda enkrat do dvakrat na mesec – ker dlake rastejo ciklično. In kar je bistvo: Dlake se redčijo, ker jih puliš s korenino in na določenih predelih ne zrastejo več – so tanjše, bolj puhaste in ne pikajo.

Pomembno je tudi, če ješ kontracepcijske tablete – nekatere zelo vplivajo na poraščenost!

Morda se ti bo po nosečnostih hornmonsko ravnovesje v organizmu kaj spremenilo in boš imela manj težav. Ampak do takrat pa – edina rešitev za nekaj let miru v najinem primeru je laserska epilacija! Jaz sem bila in ti povem, da sem sedaj presrečna!

Lp!

Pojdi k endokrinologu. Ce je res hudo, ti lahko napise napotnico za lasersko odstranjevanje dlak po obrazu.

Živijo,

Ali je mogoče katera že sprobala spodnji izdelek?

http://www.miapharma.si/aparati/ecxell.shtml

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close