Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poročno ličenje-Dolenjska

Poročno ličenje-Dolenjska

Ojla!

Zanima me, če bi mi lahko kdo priporočil kakšno vizažistko z dolenjskega konca. Poročim se septembra in bi želela, da me za to priložnost namaže nekdo, ki to zadevo res obvlada. Hvala:)

zivjo,

mene je licila jasna in je zadevo nardila super – makeup mi je stal celo noc in se cel drug dan, dokler se nisem umila. Dela na terenu in pride tudi domov. Tukaj je njena telefonska: 031 611 544. Se pa profesionalno ukvarja s tem in dela na modnih revijah,…

upam, da sem kaj pomagala,

Tina

Malce sem pozna, ker sem že kar malo pozabila na tale forum:). Koliko pa tale gospodična Jasna računa? In od kod je?

Gospodična Jasna , javi se!

lpj

oooo lepo:) vidim, da se pogovarjate o meni – hvala bogu berem le lepe stvari. to je bila pa res telepatija – cisto slucajno sem sla malce prebirat forum.
Takole je – sem novomescanka, venda ze 3 leta zivim v lj, pridem pa kamorkoli me poklicejo, ker delam na terenu. Cena porocnega licenja je od 8000-10000 sit + potni stroski. Velikokrat sem v novem mestu, tako da ce me ravno takrat ujamete na tem koncu, ne racunam potnih stroskov. Imam svojo spletno stran, kjer lahko izveste za vec informacij: http://www.carpus-makeup.si .

Ce potrebujete se kaksen nasvet pa mi lahko pisete direktno na moj elektronski naslov: info@carpus-makeup.si ker le vsake tolikokrat skocim na forum…

lepo se imejte,

Jasna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close