Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odstranitev dlačic

odstranitev dlačic

Po porodu so mi po bradi začele rasti posamezne temne in trde dlake. Odstranjevati sem jih začela s pinceto, vendar se mi zdi, da jih je vedno več. Kakšen postopek bi bil pravi za odstranitev te težave? Kako se mu reče, da bom znala vprašat v salonu? Ali lahko odstanijo tudi dlake, ki rastejo iz znamenj (pik)? Je to trajno ali je treba ponavljati?

In še:
Kaj priporočate za dlačice pod nosom-brčice. Ne bi jih rada pulila ali odstanjevala. Morda posvetlitev?

Pozdrav!

Vaše težave še zdaleč niso osamljen problem.Kot izgleda so hormonskega izvora in se jih lahko lotimo na več načinov!Britje in krema sta najslapša, saj še pospešujeta rast dlačic.Puljenje s pinceto, ali z voskom v večini primerov ne spremenita rast, je pa nenehna skrb, za popolen izgled!Beljenje vam lahko povzroči alergije, poleti pa na soncu se še tako pobeljena dlačica zelo vidi!
Svetovala bi vam redno puljenje s pinceto, ali voskom(morda vam se hormoni niso še umirili, pa bi vam v vsakem primeru se dlačice večale, četudi jih ne bi pulila),oziroma trajna odstranitev s pulzirajočo svetlobo(postopek stane okoli15 000 sit za en obisk, potrebnih pa je 3 do 5 obiskov, da se za zmeraj znebite dlak)!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zdravo!
Gospa Ivančič, tudi jaz imam podoben problem. ALi trajno odstranitev s pulzirajočo svetlobo opravljate pri vas? Koliko žensk se odloča za ta poseg, ali ga pohvalijo? ali so možne kake brazgotine ali kaj drugega? Trajna odstranitev, to bi bilo super, hkrati pa se zdi voskanje vseeno bolj varna varianta..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close