Najdi forum

Ali mogoče kdo ve, kako je mogoče odstraniti pege (jaz imam bolj fleke ) na obrazu, ki so mi ostali od nosečnosti na čelu, nosu, licu, nad ustnicami, grozno, ne vem kaj naj, će pa se sončim se še bolj poznajo.

Kolikor poznam, obstaja rešitev tu za to “nadlego”. To je sredstvo za posvetlitev kože. Gre za gel, ki posvetli in izenači barvo kože, izpostavljene soncu ali poškodovane na soncu. Izboljša izgled motnega tena kože.

Tole pa kopiram iz opisa izdelka:

>Lastnosti in prednosti

>Tehnologija patenta v postopku registracije vsebuje izvlečke iz poganjkov belušev, korenike in svetilke (Cimicifuga Racemosa). Svetilka ugodno vpliva na kožo žensk v menopavzi, izvleček belušev izboljša posvetlitvene rezultate. Patentiran posvetlitveni kompleks vsebuje izvlečke kumare, limone, gornika in acerole C. okoli oči.
Dramatično izboljša videz kože v samo 14 dneh:
1. Po 2 tednih je koža svetlejša za 37%.
2. po 6 tednih je koža svetlejša za 65%.
3. Po 8 tednih je koža svetlejša za 78%.
4. Po 12 tednih je koža svetlješa za 116 %.
Sredstvo omogoča 66% izboljšanje celotnega tena kože, čistosti in enakosti. 79% uporabnikov je imelo izboljšan ten kože v 14 dneh, s 5% izboljšanjem tena kože v 12 tednih. Vsebuje lupino grenke pomaranče, edinstveno patentirano antioksidantno sestavino, ki se bori proti poškodbnam kožei z okolja. Ustvari obrambno plast, ki pomaga preprečiti temne lise, nepravilno obarvanost in neenakomerno polt. Dermatološko in oftalmološko testirano – ne povzroča ogrcev in aken, neodišavljeno. Primerno tudi za občutljivo kožo in uporabnike leč; uporabljate ga lahko tudi na predelu okoli oči.

>Vprašanja in odgovori:
1. Če bom BRIGHT IDEA sredstvo za posvetlitev kože uporabljala neprekinjeno – ali bo moja koža s časoma izgubila barvo?
Ne. BRIGHT IDEA sredstvo za posvetlitev koži pigmenta ne odvzame. Kožo samo posvetli, očisti in uravna nepravilnost tena, da vaša koža izgleda bolj mladostna.
2. Ko dosežem stopnjo bolj enakomernega izgleda kože; ali bo koža obdržala te lastnosti, če preneham z uporabo izelka?
Ne. Ker koži pigmenta ne odvzame, boste izdelek, da bi ohranili enakomerni izgled, morali uporabljati redno.

Majčkeno težav lahko pride samo, ko želiš izdelek kupiti. Ni ga moč kupiti v trgovini, pač pa preko svetovalke za Artistry. Ampak to verjetno pa tudi ne bo tak problem.

Imajo pa ta in drugi izdelki eno veliko prednost. Če ti ne pomagajo ali pa z njimi nisi zadovoljna, lahko v 90 dneh izdelek zamenjaš in brez obrazložitve in denar dobiš nazaj.

Živjo! Jaz imam isti problem, fleke pa sem dobila od kt tablet.Tej nadlogi se strokovno reče melasma. Ker sem bila neumna in preveč zaupljiva, sem šla na laser v Rožno dolino. Nekaj časa je bila koža lepa, tudi fleki so šli dol, uporabljala sem faktor 100. Poleti je pa vse prišlo nazaj in stanje je bilo 100x slabše kot prej. Vrgla sem se na internet in našla kremo Cosmelan 2, ki jo proizvajajo v Španiji. Fleki sicer niso šli stran, sploh zaradi laserja, je pa stanje boljše. To je tudi EDINA krema, ki vsaj malo pomaga, preverjeno na lastni koži. Če bi se hotela flekov čisto znebit, bi morala uporabiti masko Cosmelan 1, ki pa je sama ne morem kupiti, tudi iz Španije mi je ni uspelo uvoziti.Dobavljajo jo samo zdravnikom. Pojdi na internet, vtipkaj besedo Cosmelan in ven ti bo vrglo morje zadetkov. Pa še to-melasma ni ozdravljiva, vsaj zaenkrat ne. Te kreme so kar hude in vprašanje je, kako jih boš prenašala. OBVEZNO se maži z najvišjim faktorjem, izogibaj se soncu, pojej ogromno C vitamina in pij veliko vode. Če te še kaj zanima, pa le vprašaj. Lp

Hvala lepa za odgovor, vendar kje pa lahko dobim to svetovalko.

Krema Fade out, ki se dobi v lekarni zelo lepo zbledi fleke! Meni je edino ta pomagala dosti hitro in če jo namažeš preden greš na sonce, ti ni treba skrbeti. Kadarkoli se flekio pojavijo, parkrat jih namažeš in res zelo lepo zbledijo. Vem kakšen je občutek imeti te presnete fleke, zato vam jo iskreno priporočam. Jaz jo imam še od lanskega leta(jo je tolk, da bo prej rok potekel, kot jo boste porabile), mislim pa da je cena mal čez 5000 sit(vredna denarja!)

Veliko sreče!

Pi@ sprašujem,koliko stane krema COSMELAN 2 in kako se naroči preko interneta.
Hvala za odgovor

Pi@ sprašujem koliko stane krema COSMELAN 2 in kako se naroči preko interneta.
Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close