Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style coco mademoiselle

coco mademoiselle

zamenjam eau de toilette chanel coco mademoiselle 100 ml za enako količino naomi-rjavega ali prodam cena po dogovoru.pišite na :
hemma.krska@gmail.com

Tako dober parfum za Naomi….ccccc

Se strinjam! Sicer nisem ljubitelj coco, je pa definitivno stokrat bolj kvaliteten parfum kot Naomi in to se povrh rjavi! Punca, se enkrat premisli.

Sorry, mogoce je izpadlo malo bitchy, vendar z dobrim namenom 🙂

Lp!

Drugace pa, punce, ki ste mahnjene na Coco, kupite Naomi in naredite menjavo. Se splaca 🙂

Eh, tudi jaz se ne bi nikdar odločila za takšno menjavo, ampak če Hemmi Chanelov ne diši/ustreza, res nima smisla, da se ji valja doma, ne?

Podobno se dogaja tudi na Knjižnih moljih; če kdo hoče prodati odlično knjigo/zbirko, vsi planemo po njem, češ, kaj ti je?

Ampak okusi so različni – naše kože pa tudi 😉

Ja, jaz bi takoj, samo me po cvetličnih vonjih boli glava :(.

Huh, menjave ne bom komentirale…sicer ste jo pa že druge.-;)
Jaz sem obsedena z mademoiselle, vendar imam trenutno doma dva po 50ml, enega še čisto zapakiranega, tako, da je skladišče polno.-;)

Ni mi jasno zakaj ste se tako zapičile v to menjavo.Po pravici povedano tudi meni mademoiselle ne odgovarja, ker ima preveč močan vonj, ki reže nosnice.
Hvala bogu, da je na svetu toliko različnih ljudi, ki imajo svoj okus in mnenje, ni pa potrebno vsakega, ki ne trobi v isti rog zato napasti in komentirati njegovih odločitev!

Sem ti poslala mail.

papa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close