Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problem z ogrci

problem z ogrci

Pri svojih 26 letih imam še vedno problem z ogrci (mozoljev pa popolnoma nič). Zdaj me pa zanima, katero kozmetiko ve uporabljate za uspešen boj proti ogrcem. Drugače imam mastno kožo po čelu in nosu, suho pa po licih. Trenutno uporabljam na splošno kozmetiko Avon (ne konkretno za ogrce), zato me zanima, če imajo morda oni kakšno uspešno rešitev ? Lahko pa tudi katerakoli druga učinkovita kozmetika. LP

Bistvo je,da uporabljaš kremo za kombinirano kožo,ki je v osnovi hidratantna,ne pa mastna.Seveda pa moraš uporabljati tudi ustrezen tonik za čiščenje in puder(če ga uporabljaš),ki je oil-free.

EUCERIN iz lekarne je edino, kar je meni pomagalo.

A se ti je potem koža sama od sebe sčistila ali si šla tudi kaj na čiščenje h kozmetičarki? A je to kak gel, tonik ali krema … zato, da bom vedela v lekarni povedat. A si uporabljala samo to, ali pa še kaj dodatno? Skratka, Tiny, hočem vedet vse, ker mi gredo že res na živce. 🙂 Poleg tega ne uporabljam pudra (mi gredo na živce vsi po vrsti) in tako so direktno vidni. 🙂 LP

najbolj pomembno je, da je krema nekomedogena!!! to pomeni, da ne vsebuje nobenih nenaravnih sestavin oz. nobenih živalskih zadev. Decleor je zakon!! Fluid+oljček ylang ylang ni za prehvalit. slučajno sem kupila ker je neka kolegica delal promocije in je bomba!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close