Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style silikon z vitaminom E

silikon z vitaminom E

pozdravljeni

stara sm 21 let imam dolge lase naceloma jim nic ne manjka nic niti ne uporabljam razen navadnega sampona na vsake 3-4 dni
edino me moti da imam konice razcepljene pa kolkrkol da se grem strizt vedno nekaj ostane
no potem mi je nazadnje frizerka rekla naj kupim silikon z vitaminom E da baje to ful pomaga
jst sm to kupila in sicer na skatlici pise Klas REVITAL
moti me to da nic ne pise kolkrat se ga sploh nanasa al moram vsak dan al na kok casa
bla bi tut zelo hvalezna ce bi mi kdo povedal izkusnje s tem in a je to sam zguba casa in en larifari

Silikon zgladi lasne konice, zapira lasno kutikulo in zakrije scepljene konice. Lahko se ga nanasa vsak dan, odvisno od samih las in vrste silikona. Doloceni obtezijo lase in je potrebno paziti, da se ga res nanasa na konice. Lahko pa se dajo silikoni tudi na mokre lase in se posusijo nato s fenom. Poizkusi in bos videla kaj ti odgovarja.
Pomaga scititi lase pred UV zarki, fenom, likalnikom…. Ne resi pa problema v smislu,da se bodo lasje nehali cepiti. Kar je odceplejo je treba ostrizti in potem vzdrzevati nego las.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close