Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style fleki od mozoljev

fleki od mozoljev

Pozdravljeni! Stara sem 24 let. Pred menstruacijo se mi velikokrat pojavi kakšen podkožni mozolj, ki vedno za sabo pusti rdeč flek, ki zelo, zelo težko izgine. Kaj mi priporočate? Ali obstaja kakšna krema, s katero bi si lahko pomagala? Hvala za odgovor!

Ali si mozolje stiskaš? V času menstruacije ali tik pred je običajno , da se predvsem na predelu okoli brade spustijo podkožni mozolji , ki jih moraš pustiti pri miru. Lahko se recimo namažeš s kakšnom SOS gelom ali pa si prideš v salon obsevati z laserjem.

Differin krema, na recept.

Živjo,

tudi sama imam podobne probleme, od mozoljev mi ostanejo rjavi madeži, ki pa sploh ne zginejo. Piling si delam 1x tedensko, pa ne pomaga. Bi mi mogoče pomagala terapija z AHA kislinami?

LP

Delno te terapije pomagajo , vendar je potrebno narediti kuro vsaj šestih terapij 1krat tedensko-ves ta čas pa se moraš izogibati soncu in uporabljati visok zaščitni faktor.

Tudi jaz imam podobne probleme: stara sem 27 let in po parih letih “miru” so se mi spet začeli delati mozolji, za njimi pa fleki, ki jih “nosim” tudi po več mesecev. Ob nanosu kreme postanejo še bolj poudarjeni, prekrije pa jih ne noben puder.Tako si zdaj pomagam s korektorjem in pudrom, ampak se počutim potem vsa “zabetonirana”..Ker je poletje pred vrati in bi rada malce bolj naraven videz, me zanima, kaj predlagate?Ali lje laser dejansko kateri od vas pomagal? Kje se vrtijo cene?Kje ste bile najbolj zadovoljne?
Že vnaprej najlepša hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close