Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tablete za porjavitev

tablete za porjavitev

Zanima me ali jih lahko jemlješ med nosečnostjo in če imajo učinek tudi če ne greš na sonce…če jih jemljem zdaj ko je sonca bolj malo. Kar se tiče nosečnosti-nisem noseča, ker pa imam nezaščiten odnos s partnerjem, se nikoli ne ve in sprašujem iz previdnosti.

hvala, lp

Teh tablet med nosečnostjo ni priporočljivo uporabljati zaradi pigmentnih madežev, ki jih lahko povzročijo na še ne rojenem otročku. Sicer po mojem ne bi bila nobena katastrofa jemanje 2 tedna, ko še ne veš, da si noseča. Vendar jih jaz ne bi jemala, če bi načrtovala nosečnost oz. če se le ta lahko kadarkoli pripeti…

lp

pozdravljene, jaz vsako pomlad začnem jemati tablete beta karoten znamke quenty, kupljene v lekarni,. Tablet je 60 kosov, jemlje se eden na dan, kar zadostuje za dva meseca. Priporočam jih tudi tistim z bolj svetlo kožo. Ta izdelek uporabljam že kar tri leta, vsako pomlad, vsaj štiri mesece.
Rezultati so zadovoljivi, vsaj pri meni. Seveda pa je potrebno iti na sonce, da vzpodbudiš pigment, ki se ti s s temi tableti obarva.

Kaksna je pa cena teh tablet?

Jaz sem tudi ene tablete kupla,
in sicer cenejšo različico Braunemona isto v lekarni 60 kom za cca 1.500,00 sit, ali je to to?

Ja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close