laser
Pozdravljena!
Ko bo konec poletja, septembra, najbolje bo, da takrat pokličete in vam točno povem!Skrbeti pa vam ni treba ni, tak je postopek in se nič ne opazi, tako da ne bo nihče vedel, da se kaj dela na obrazu!
LP!
Kako pa lahko trdite, da se ne bo nič opazilo? Ni možnosti, da pride do vnetij ali pigmentacij?
Pred leti sem bila na epilaciji na kozmetološkem oddelku v bolnišnici pa so mi ostale pigmentne pike in brazgotinice. Sem morala obiskati dermatologa, da se mi je stanje malo popravilo v celoti pa nikoli.
Ne zameriti, če sem ravno zaradi te slabe izkušnje pri vseh teh zadevah sedaj malo skeptična saj sem se takrat v upanju na najboljše odpravila na poseg v bolnišnico in bila zelo, zelo razočarana.
Lep dan in obilo uspeha.
Pozdravljena!
Ta laser, ki bo prišel sedaj bo boljši in ispopolnjen.Poleg tega, pa ga bom sama na sebi prej tudi isprobala, predno naredim katero koli stranko in bom najbolje videla kako deluje!
Ta problem, ki pa je vam nastal pa ponavadi nastane, če tako kožo prehitro ispostavimo po posegu na sonce!Zato se te posege dela konec jeseni in do spomladi!
Tako, da če ste bili na soncu prej kot v 30 dneh, je napaka sigurno na vaši strani!Možno pa je tudi kaj drugega, saj ne poznam aparata s katerim so vas tretirali!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.