depilacija
Prej sem si dlake vedno pulila s strojčkom, a sem vedno imela cel kup vraščenih dlak. Pred 3 tedni sem bila v kozmetičnem salonu na “voskanju”, vendar mi je kar precej dlak zraslo zelo hitro. Ali so to dlake, ki še niso bile zunaj, čeprav sem jih pred posegom pustila več kot en mesec? Kaj naj storim sedaj po 3 tednih, ko imam približno polovico dlak že krepko zunaj? Če grem zdaj spet na voskanje, bo čez par dni zunaj ostala polovica dlak.Kaj storiti, če je sploh kaj možno, kajti tudi sodelavke imajo čez 1 teden po voskanju podobne probleme. Je sploh možno, da bi res imel gladke noge dlje časa? Ali naj si jih vmes enkrat pobrijem, ker vmes nujno rabim gladke noge, pa še potem, ko bodo zrasle, bodo morda že vse zunaj in približno enako dolge. Ali bom s tem enkratnim britjem spet naredila škodo? Koliko je optimalna dolžina dlak za voskanje?
Pozdrav!
Previloma bi pri depilaciji moral biti tudi pri hudi poraščenosti 14 dni gladke noge!Lahko je sicer napaka v kozmetičnem salonu, mogoče slabša kvaliteta voska ali pa kaj drugega.
Res pa je tudi, da dlake vedno zelo neenakomerno rastejo in sama s svojimi strankami smo se navadile, da poleti ko je vroče in dlake še hitreje rastjo, je potrebno na depilacijo prihajati dvakrat mesečno, da bi bile popolnoma in v vsakem trenutku urejene!
Najbolje bo da greste zopet na depilacijo, saj je še tri tedne minilo, kajti na nigah so ostale samo one dlaki, ki ponavadi zelo počasi rastejo!
Drugače pa se dlake že lepo depilirajo, ko do dolge 0,5 do 1 cm!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.