Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dlačice okoli bradavičk

dlačice okoli bradavičk

Spoštovana ga. Ivančič!

Sem še sorazmerno mlada punca ki ima za moj mali svet velik problem. Pred nekaj leti sem opazila da so se mi okoli prsnih bradavičk in pod popkom pojavile posamezne dlačice, ki sem jih odstranjevala z pinceto. S časoma so se kar pomnožile in sedaj me sram se sleči pred fantom in biti v kopalkah saj je vseskupaj zelo grdo. Zanima me kako bi lahko trajno odstranila dlačice na teh delih? Vi v Vašem salonu nudite storitve za rešitev tega problema? če ja mi lahko navedete okvirno ceno?

Že vnaprej se Vam iskreno zahvaljujem za Vaš odgovor.

Pozdrav!

Vaš problem sploh ni osamljen, tega je zelo veliko in vse punce si večinoma to rešujejo z rednim puljenjem in je vse ok!
Nekatere pa si pri nas z epilasijsko iglo vsako posamezno z električnimi impulzi za trajno odstranijo.Trebuh pa se bo dal tudo z laserjem v jeseni uničiti dlake brez bolečin za vedno!Vse o laserju pa vam bomo povedali jeseni, ko ga tudi dobimo in bomo z njim tudi začeli delati!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close