Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Jacomo-Perle de Silences-kje???

Jacomo-Perle de Silences-kje???

Lepo prosim, kje naj najdem ta parfum? Ni ga ne v Mb, Lj, Ce, njente,,,,Pozna katera kakšno privatno drogerijo, kjer imajo tega dobavitelja???

Hvala!

lp

Manja

če ga ne dobiš nikjer, lahko naročiš po pošti direktno iz Pariza (je pa poštnina za Slo kar precej draga, okoli 20 eur), je pa 50 edp cena 39 eur, tako da ni glih tako drago vse skupaj

Zdravo!

Zahvaljujem se za info. Sem pogledala stran, ampak tega Perle vseeno ne najdem. Je pa taka bela steklenička-ista kot črna na fotki.
Najbrž so ga res prenehali proizvajat. Za naročanje preko neta sem pa res bolj nezaupljiva.

Lep pozdrav!

Manja

Joj, točno. Mislim, da je bila to posebna izdaja. Pravi bo tale:

Jaz bi naredila tako: pisala bi en mail na naslov Jacomo v FR in sicer bi vprašala, če se ga da naročit pri njih in koliko bi stal. Ponavadi so zelo ustrežljivi in če drugega ne, dobiš vsaj odgovor. Izgubit itak nimaš kaj.

Jaz sem tako pred kratkim naredila v zvezi z enim parfumom, ki se ga da dobit samo v ZDA. Sem pisala na mail, ki ga ima firma na internetu in mi je prijazno odgovorila gospa, ki je zadolžena za to, kako pridem do parfuma, celo mi je povedala kako lahko dobim brezplačne vzorčke (samo poštnino mi je bilo treba plačat ob prevzemu).
Zato ti kar brez skrbi piši in vprašaj.

Kar se tiče naročanja preko interneta pa mislim, da se v tem primeru nimaš česa bati, saj je to njihova uradna stran in ne kakšna int.trgovina.

Pa tudi preko ebaya se v glavnem ni ničesar bati. Če naročaš preko evropskega ti ni treba plačati carine, če preko ZDA pa ja.

Na angleškem ebayu imaš pravkar v ponudbi tudi en Perle de Silences in sicer 100 ml za 32 evrov (to je fiksna cena) poštnina je 6 evrov, carine pa ni.

Če nisi sigurna glede prodajalca pogledaš na desni strani kjer piše o prodajalcu ‘read feedback’ in ti piše komentarje kupcev, ki so pri tem prodajalcu že kupovali. V tem primeru ima zelo pozitivne komentarje, ocena je kar 99,5%, pri 1280 kupcih (to je super dobro). Prodajalca lahko tudi kontaktiraš, ga kaj vprašaš… Moraš se najprej registrirati, kar pa je tudi otročje lahko.

Kar pogumno, saj internet nam je v veliko pomoč in ni tak hud bav bav kot kdaj izgleda.

Ja, to sem napisala brez raziskave ‘domačega trga’ tako da sploh ne vem, mogoče se ga pa pri nas dobi.

Lep pozdrav

Zdravo!

Še enkrat hvala za tako izčrpne info. Si si mogla vzet precej časa;-) Najprej sem se odločila za tisto prvo varianto, bom pisala direkt na firmo:-) Mogoče bodo spet tako radodarni in mi bojo poslali kak tester;))))))))

Lep pozdrav!

Manja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close