garnier
Oi
Me zanima, če zna katera svetovat katero kremo naj izberem.Gruntam namreč o Garnier Total Fresh, sta pa dve različici in sicer za normalno/mešano kožo in normalno/suho kožo.
Imam tako čudno kožo, menim da je mešanega tipa, saj imam malo ogrcev po nosu ( koža tu je hkrati izsušena ) in čelu. Ogcre stiskam ker me motijo, čeprav niso črni kot pri nekaterih. Koža na licih je normalna in z njo nikoli nimam problemov. Zato sem zdaj v dilemi ker ne vem katero različico vzeti. Bojim se da bi bila varianta za normalno/suho kožo premastna ( čeprav imam pozimi bolj izsušeno kožo ). Pravtako cvikam, da bi bila varianta za normalno/mešano preveč agresivna in bi mi kožo na nosu še bolj izsušila.Kaj menite?
Hvala
jaz že kakih 7 let uporabljam garnier kremo že od prvega letnika srednje šole in sicer sem imela zmeraj zelo suho kožo in mi je pasala samo krema garnier za suho kožo.Probala sem tudi kake druge kreme, vendar sem zmeraj pristala nazaj na garnieru.Ne vem zakaj, ampak mislim da zadnje čase sploh nimam več tako suhe kože kot pred leti, saj se mi delajo mazoljčki na sencah(podkožni) ter na čelu in bradi.Ali je možno da koža s časoma postane mešana do mastna???Sedaj sem si kupila pa garnier kremo(total fresh)za normalno/mešano kožo in je čist v redu.
Garnier Fresh krema za mešano kožo je poleti čisto dovolj za mešano kožo. Če se ti po nosu lušči, potem bi bilo dobro, da si vsaj enkrat tedensko narediš piling.
Ne pozabi pa ne redno čiščenje kože, z gelom in tonikom brez alkota. Pozimi, ko je koža bolj suha, pa lahko uporabiš še različico za suho kožo.
Forum je zaprt za komentiranje.