Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vichy – da/ne?

Vichy – da/ne?

zdi se mi, da prvic ni uspelo, pa se enkrat posiljam.

Pozdravljeni,

sem redna uporabnica kreme Vichy Thermal (vlazilna krema). Pred kratkim sem bila v eni “boljsih” drogerij, kjer me je prodajalka cisto prestrasila, da Vichy kreme povzrocajo odvisnost koze, da si je njena prijateljica cisto “pokvarila ” kozo s to kremo… Svetovala mi je linijo Sans Soucis.

Sicer sem stara 25 let. V puberteti sem imela izjemno suho kozo, sedaj se mi pa ze kaksni 2 leti masti na T zoni oz. je normalna. Zdi se mi, da se mi je koza popravila, ko sem zacela uporabljati hranilno kremo Vichy Nutrilogie, a lahko , da je to le slucajnost. Sedaj se mi ta krema zdi “prebogata”. Tudi lase sem imela izjemno suhe, sedaj pa imam ze hitro mastne. Domnevam, da sem dozivela neke hormonske spremembe. Jemljem tudi kontracepcijo (Femoden).

Zanima me, ce imate tudi vi kaksne izkusnje s kremami Vichy oz. ce naj res verjamem prodajalki (ali pa ima “zelo zanimiv trzni pristop”!).

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

je ze prvic uspelo…

Ja, sem videla, hvala.
Kaj naj recem, cudezna so pota racunalniska 😉

Zivijo

Naj ti najprej povem, da delam v kozmeticni industriji in malo poznam marketinske strategije. Ljudje si pod Vichy predstavljajo visoko naravno kvaliteto, predvsem zato, ker se ga prodaja po lekarnah. Ne vedo pa, da je Vichy verjetno najvecja blagovna znamka, ki namenja miljone tolarjev za oglasevanje na slovenskem trgu. Ce ti krema ustreza jo uporabljaj naprej brez strahu, da si bos pokvarila kozo. Tudi vrhunske kreme niso vse to kar obljubljajo, saj tudi ucinek sorazmerno s ceno ne raste.

lp

Sama sem z Vichy-jem zadovoljna in bom njihove izdelke uporabljala še naprej, sicer pa, kdo ti garantira, da so drugi preparati manj škodljivi od teh?

živjo, moje mnenje je, da te prodajalka hoce rahlo “nahecati”, Vichy krema je meni super, jo uporabljam ze vrsto let in nimam niti enega mozolja, izjemno vlazi kozo, je pa draga-to je res. Prodajalka bi rada na hitro zasluzila..:) le pomisli-če bi bilo to res, potlej je ne bi prodajali v lekarnah, reklamirali povsod, sploh pa je dermatološko preverjena. Tako da mislim, da omenjena zenska pretirava, … To je moje mnenje.

p.s. ti kar uporabljaj Vichy se naprej, ce res ustreza t.tipu koze:)

LP, sanja *carpe diem*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close