Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style giorgio beverly hills

giorgio beverly hills

Ali katera ve, če se da v sloveniji kupiti parfum giorgo beverly hills. Pred leti sem dobila majhno testno stekleničko, ki me je prepričala, da je to parfum pisan na mojo kožo

Do pred kratkim sem v Mullerju kupovala njegov parfum So You……ej, parfum je bil fenomenalen. Pred leti (ko sem bila se frklja) sem bila pa nora na Ocean Dream.

V Mullerju ga definitivno :-(( vec ni. Ce ga pa kje najdes, pa please javi…..

Tukaj dobiš, kar želiš, po pošti pride v sedmih dneh, ni tako drago, plačaš pa še 20% DDV, to je vse:

Ok, hvala ti.
Sicer vem za tole e-nakupovanje, vendar sem rabila potrditev od nekoga, da je zadeva varna in zanesljiva.

Evo, sem narocila dva parfuma, ki jih zal pri nas vec ni. Upam, da bo vse kul. Porocam, da se bodo potem mogoce se kaksne druge dame opogumile 🙂

Hvala in lp!

Se ti zdijo ti parfumi s poštnino vred cenejši kot so pri nas v trgovini ?

Kako plačaš ? Na pošti, po povzetju, jasno – vendar z evri ? Lp, K.

Parfumi so veliko cenejši kjub 20% DDV.
Plača se on-line z Viso ali MC kartico. Poštarju (ali na pošti) plačaš samo DDV in takso, seveda v tolarjih. Banka te za nakup obremeni tudi s tolarji, ne rabiš nobenih eurov ne dolarjev, ker vrednost nakupa banka preračuna po dnevnem tečaju v tolarje.

Hvala za odgovor, Kika. Morda se opogumim in naročim kakšno dehtečo vonjavo. 🙂 Lep pozdrav, K.

Kika prosim ali lahko napišeš kolikšni so stroški skupaj če recimo kupiš parfum za 40 $

Sem pa vesela te strani ker sem našla svoj parfum, ki ga v Sloveniji več ne prodajajo.

Evo punce, se ena zadovoljna stranka on line shoppinga.
Nisem imela nobenih problemov, prislo je tocno tako, kot sem narocila.

Glede stroskov:
parfuma+poštnina sta prisla 60 USD, kar so mi trgali z eurcarda.
Na posti sem placala pa se 3 tisoc, torej me je skupaj prislo 15.000

Glede na to, da sem narocila dva parfuma (30ml in 50ml), sem definitivno prisparala par tisocakov. Aja, pa se disim po parfumih, ki jih pri nas ni :-))

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close