Kapilare po obrazu
Spoštovani!
Imam tenko,suho in prosojno kožo,polno drobnih kapilarc.
Kdor me ne pozna,bi si mislil da ga “veselo pijem”.Pa ne,ker alkohola absolutno ne prenesem.Sem astmatik in alergik in je verjetno to krivo.
Zanima me,kako bi si odstranila te nesrečne kapilare?
Ali obstaja kaka trajna rešitev proti pojavu teh kapilar?.Ravno tako me zanima koliko bi stal poseg.
Za vaš odgovor se vam lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Pozdravljena Ana!
Koagulacijo kapilar izvajamo tudi pri nas, a žal čas za ta postopek trenutno ni primeren, saj se izvaja samo spomladi in jeseni ko ni pre več mraz ali pre vroče(10 do 25 stopinj celzija)!
Vaša koza je zelo tanka, zakar so tudi vidne kapilare in je z njo potrebno posebno ravnanje, vse vaše življenje.Kapilare so občutljive na extremne vremenske razmere,pri mrazu in vročini je treba kožo posebej dobro zaščititi s kremo z visoko uv zaščito in s pudri.
Ter posebno nažna morate biti pri negi s kožo,tako da stiskanja, mozoljev in frutiranje namesto pivnanja z nežno brisačko,ne smete početi,saj je vse to vzrok za nastanek kapilar.
Tega se morate držati tudi po odstranitvi kapilar,kajti pri tako tanki koži, z nepravilno nego lahko dokaj hitro kapilare zopet popokajo!
Cena je za 10 minut odstranjevanja kapilar 3000,00 sit.
Zato vabljena enkrat marca ali aprila,ko bo topleje,ko vam bom z veseljem pomagala,tudi še z nasveti o kozmetiki za vašo kožo za nego doma!
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
V kozmetičnem salonu se ukvarjamo z kapilarami samo na obrazu, in samo za obraz imamo aparaturo!Ostale žilice so že tako globje, da jih ne moremo koagulirati!Pa poiskusite s prikrivanjem s pudri, vem da ni trajna rešitev, začasno pa se jih bo le dalo skriti!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.