barve
Živjo!
Vem, da je bilo že ogromno napisano glede izbire barv za lase in da tudi tako “na daljavo” težko svetujete, vendar bi vseeno prosila za nasvet oziroma kakršnokoli usmeritev.
Imam modre (včasih modro-sive) oči, zelo svetlo, rdečkasto polt, ki nikoli ne porjavi, pegice (nos in lička), rdečico, srednje temno rjave dolge valovite lase z mišjim podtonom in podobne obrvi (bolj sive). Obraz je ovalen, oblačim se športno-elegantno, kjer prevladuje modra, črna, roza, bež, zelena barva.
Trenutno imam nekaj blond pramenčkov, a se ne počutim dobro- se mi zdi, da mi ne paše, saj pride preveč do izraza naravna barva las, ki je tako žalostna in nezanimiva. Pa tudi blond barva mi ne pristoji.
Najbolje sem se počutila v živih odtenkih barv (rdečkasti toni), vendar sem rdečo barvo zelo težko spravila z las, zato ne bi več želela takšne barve.
Zanima me, kaj mi priporočate? Mogoče kakšno lepo rjavo barvo? Imela sem že tudi temno rjavo barvo las, pa sem bila videti preveč bleda 🙂
Pa še nekaj glede frizure- bi na valovitih laseh pristajala neenakomerna dolžina las?
Hvala in lp,
Ajša
Delno si si ze odgovorila sama. Rdeca ne, blond ne, temno rjava ne,…
se pravi tako kot si rekla, ena lepa rjava barva, ki gre rahlo v blond odtenek.
Po opisu sodec, bi tudi jaz rekla, da ti pase rdeca barva, ki pa verjamem, da se jo je tezko znebiti, ko se je navelicas:-)
Mogoce pa tudi rjava z rahlo rdecim tonom?! Samo pazit je treba potem barvo pred soncem, ker ko zbledi je lahko zelo dologocasna.
Svetujem tudi preliv bolj kot barvo, ce se bos odlocila za temnejsi odtenek.
Vendar res je tezko oceniti situacijo na daljavo:-)
Na valovite lase pase postopno strizenje, ce potem nosis skustrano in razmrseno. Odvisno od stila frizure in dolzine las.
Upam, da odgovor kaj pomaga. Na daljavo ni enostavno:-)
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.