Rdečicaa~zeleni korektor
Hey !
Stara sem 15 let in imam že od kdaj pomnim problem z rdečico na obrazu!
Še vedno nisem našla primernega izdelka s katerim bi to rdečico lahko prekrila! Sem tudi precej svetlopolta, modrih oči, bolnd las ( kar pomeni, da imam v koži precej rdečkastega pigmenta )
Menite, da bi mogla it v solarij ( da bi dobila temnejšo polt ) ali se kljub temu rdečica ne bi zakrila?
Mi predlagate kakšno kremo za pomiritev? ( uporabljala sem že kremo proti rdečici FADE OUT, rdečica je izginila, zdi se mi, da se je koža pomirila, vendar se je rdečica ponovno pojavila [npr. ko me je kdo spravil v zadrego ])
Kako je pa s zelenim korektorjem? Menite, da bi prekril mojo rdečico? Kako sploh deluje? Se vidi na koži opazi zelena barva?
Lp in hvala za odgovor ( že v naprej )
Pozdravljeni,
rdečica je predvsem posledica zelo tanke kože. Običajno je še ta občutljiva. Sem mnenja, da vam solarij in samoporjavitvene kreme ne bodo pomagale kaj dosti. Za delno pokritje rdečice vam je primernejša zelena krema, ki jo nanesete pod tekoči puder. Ta namreč neutralizira rdečo barvo in je zato manj vidna. Kar se tiče “zardevanja” ob neugodnih situacijah, pa verjetno tudi ta krema ne bo kaj dosti pomagala.
lp j
Forum je zaprt za komentiranje.