Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Električni lasje

Električni lasje

Zdravo,

v zimskem času imam zelo električne lase; verjetno zaradi ogrevanja ter tako “suhega” zraka v prostoru. Zanima me, ali obstaja kak serum ali obloga za lase, da lasje ne bi bilo tako električni?

Hvala za odgovor,
Andreja

Kar se naelektrenosti las tice, imam tudi sama ta problem in ga ne morem odpraviti.
lp alenka

Tudi jaz imam podoben problem. Ker imam lase dolge do pasu je zelo neprijetno, še posebej ker se mi zato tako zavozlajo, da je kar kriza s česanjem. Sem tudi sama nameravala postaviti isto vprašanje.

Ugotavljam, da je malo boljše, če si telo namažem z mlekom za telo, da navlaži kožo in ta ne proizvaja toliko statike.Poleg tega pa si malo navlažim lase, preden se počešem.Vem tudi, da v tujini obstajajo posebni spreji, ki olajšajo razčesavanje las, pri nas pa jih še nisem zasledila

Tukaj pa se moji predlogi končajo. Če ima mogoče kdo še kakšen nasvet, bi bil zelo dobrodošel.
LP

Za lažje razčesavanje las , jaz že kar nekaj časa uporabljam tak mali sprejček in sicer je znamka Guhl. Mislim, da ga imajo v DMju? Ne vem, ker ga imam zdaj že kakšno leto, ga pa malo redčim z vodo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close