katero kremo?
Pozdravljeni,
že nekaj časa prebiram vaše odgovore pa vseeno nisem zasledila podobnega.
Stara sem 25 let,imam mastno kožo z izsušeno povrhnjico-vsaj tako jo je ocenila svetovalka za kozmetiko.Koža je mastna in se rada sveti a vseeno opažam da zadnje čase precej izsušena,predvsem ko nanesem puder se rade pojavijo luske.
Uporabljam Matis gel-kremo za mastno kožo.Ko sem nazadnje vprašala za testerje jih prodajalka ni imela,ker ti jih baje lahko da le svetovalka za to kozmetiko.A dražje kreme ne kupim preden je ne probam.A je tako težko s temi testerji?Nazadnje sem dobila tester od Nuxe za normalno kožo.Kaj menite o tej znamki kozm.?
Katero kremo uporabiti ker je koža zadnje čase pusta,uboga..??
Še nekaj:ko sem poleti vprašala za nasvet prodajalko ker je bila takrat moja koža precej bolj mastna kot prej,je “ugotovila”da verjetno zaradi premastne prehrane.Mislim..Naj povem da ne jem mastnih stvari oz se jih izogibam.Tako slabe usposobljenosti nekaterih prodajalk kozmetike višjega cenovnega razreda nisem pričakovala.To je bilo v Kompasu,pa se mi zdi da so ostale prodajalke tam ok,ta je bila zelo mlada.Kriv je bil tonik z alkoholom,kar sem sama ugotovila.
Hvala za nasvet
Pozdrav,
kar nekaj vprašanj, pa lepo po vrsti:
če se masta koža lušči, pomeni, da je povrhnjica zelo izsušena. Pomagajo dodatni vlažilci, ki jih nanesete pod kreme, ki jih uporabljate. Svetujem vam tudi, da naredite dober peeling vsaj 1x na teden, s tem odstranite odmrle celice iz kože in se ne pojavijo “luske” ko si obraz pudrate. Pa tudi koža je osvobojena obloge in se tako lažje regenerira, je bolj napeta in lepo gladka. Če si boste dodatno privoščili še kakšno hranilno in občasno čistilno masko bo uspeh še toliko večji.
Glede testerjev, poznam problem, kar je res, da jih zelo težko dobiti. Je pa res pametno da si jih kljub temu pridobite, ker je nerodna zadeva, da si kupiš drago kremico potem pa ne odgovarja.
Izdelkov kozmetike Nuxe ne poznam prav dobro, po informacijah ki jih imam pa je kar vredu, seveda je bolje če zadevo prej probate. Če pa ste uporabljali Matisove izdelke, predlagam da ostanete pri njih, ker so zelo dobri. Najdite samo primerno kolekcijo ki odgovarja vaši koži.
V nekaterih trgovinah so prodajalke zelo dobro usposobljene za svetovanje, žal pa se tudi zgodi, da kakšna “nima pojma” zakaj se gre.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.